2777
2789
منم امروز میخوام برم دکلره کنم خیلی میترسم موهام بسوزه، استرس گرفتم عجیب... آخر هفته مهمونی داریم می ...

به نظر من موهاي پر ولي مشكي خيلي قشنگتره از دكلره ولي كم پشته 

بهترین تقویت کننده حنا و سدر هست که با تخم مرغ مخلوط کنی و روغن سیاهدونه و بذاری هروز.حنای بیرنگ برو ...

مطمئني جواب ميده ؟ 

يه بار حنا گذاشتم موهاي ريز از سرم زياد ريخت ميترسم بخدا 

ولي شما اگر جواب گرفتين ميزنم حتما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهي واسه تقويت سراغ ندارين؟

باید با خورد خوراک تقویت کنی چون عامل بیرونی مثل شامپو یا ماسک و سرم فقط روی ساقه مو تاثیر داره ولی پیازه مو زیر پوست سر هست و این چیزا تاثیر چندانی نداره

یکبار یکی از دوستانم که دارو ساز هست تعریف قرصی رو میکرد ولی من خودم استفاده نکردم اگه اشتباه نگنم بسته ای ۷۰-۸۰ هزار تومن بود

قرص زینک هم خیلی موثر هست که خارجیش بسته ای بین ۲۰-۲۵ هست

من ارایشگزم به همه ماسکای گیاهی که درست کردنیه سفارش کردم جواب داده ولی نباید یکی دوبار بزتی و ولش ک ...

بخدا اگر موهام دربياد هر روز دعاتون ميكنم فقط طبع سرم گرمه ميگن روغن هايي مثل زيتون و نارگيل خوب نيست واسه شروع ماسك هم نبايد از اول سنگين بزارم 

بعد اگر هر روز بزنم و هر روز موهامو بشورم بيشتر موهام اسيب نميبينه؟

مطمئني جواب ميده ؟  يه بار حنا گذاشتم موهاي ريز از سرم زياد ريخت ميترسم بخدا  ولي شما اگ ...

من هروقت احساس میکنم موهام احتیاج به تقویت داره میرم سراغ حنا...برو عطاری و بگو برای تقویت مو بهت خودش میدونه چیا بده کلی چیز هست با حنا مث مورد گل ختمی و....باید خیلی شل کنی حنارو که خوب به ریشت برسه و نچسبه به موهات که بعدش کنده بشه...روغن سیاهدونه رو هم میتونی شبا بزنی به ریشه موهات و ی روسری سرت کنی که بالش و اینات روغنی نشه و بخابی بزن یک ماه عالیه اگه با حنا مشکل داری.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
بخدا اگر موهام دربياد هر روز دعاتون ميكنم فقط طبع سرم گرمه ميگن روغن هايي مثل زيتون و نارگيل خوب نيس ...

این ماسکا خودت درست میکنی گیاهیه ضرر نداره

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
به نظر من موهاي پر ولي مشكي خيلي قشنگتره از دكلره ولي كم پشته

صد درصد ولی متاسفانه موهای رنگ تیره اصلا بهم نمیاد خیلی چهره ام رو بد میکنه وگرنه رنگ تیره رو خیلی دوست دارم

من هروقت احساس میکنم موهام احتیاج به تقویت داره میرم سراغ حنا...برو عطاری و بگو برای تقویت مو بهت خو ...

روغن سياه دونه شنيدم خوبه ولي چون طبعش گرمه به موهاي من نميسازه