2777
2789
عنوان

همه نسلها رسالتی دارن

45 بازدید | 6 پست

من ادمایی که تو هر نسل باتوجه به امکانات اون زمان بهترین بودنو خیلی دوست دارم

مثلا خانومای دهه پنجاهی که با وجود جو اون دوره رفتن دانشگاه

و راه رو هموار کردن برای دهه شصتیا 

که دهه شصتیا علاوه دانشگاه بتونن فرصت های شغلی خوب رو بدست بیارن و راه رو هموار کنن برای دهه هفتادیا

که دهه هفتادیا بتونن علاوه بر دانشگاه و کار خوب مطالبات مدنی کنن و تیم ملی و جایگاهذبین المللی راه پیدا کنن و راه رو هموار کنن برای دهه هشتادیا 

تا دهه هشتادیا ......

تا دهه نودیا ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهه پنجاهی که دهه پنجاه نمیره دانشگاه بعدم چه ربطی که راه رو هموار کنه برای بقیه ؟

منم گفتم دهه پنجاهی هایی که رفتن دانشگاه شما اون‌موقع جو حاکم یادت نیست خیلی پوست شیر میخواد واستی بگی بعنوام دختر میخوام برم دانشگاه و شوهر نکنم 

همونا راهو هموار کردن بله چون موفق شدن و تو دهنی بود به خیلیا و از فرصت شصتیا استفاده کردن رفتن دانشکاه بعدشم پوزیشنای کاری رو قاپیدن تو دهن زدن زر مفت زدن های و این چرخه ادامه داره

برعکس نگفتی؟؟؟ چی شد اینجوری فک کردی ؟؟  کدوم راه هموار؟   دهه نوی ها حتی آب هم ندارن .پ ...

دیگه قلم منم نگارش خودشو داره و مخاطب خودشو اونی که بخواد حرف رو بگیره میگیره خانوم

بحث مدیریت انرژی نیس

میتونه حق زندگی رو تا چند نسل بعد هم بگیره  تاریخ سلسله اشتباهات نسل هاس

بدیهیه 

ولی ما داریم از اونا که رسالتشونو درست انجام میدن حرف میزنیم 

هدف تاپیک حال خوبه 

هدف تاپیک دوست داشتن همه نسلاس

هدف تاپیک تمجید و تشکر از اون عده از نسل قبلیه که کمک حال بوده 

هدف شمام مشخصه که همسو نیستی و نمیخواهی هم باشی و تعداد تاپیکایی که شمارو راضی میکنه و همسوی شماس زیاده