هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 عنوان خانما شما با چه روشی لک صورتتون از بین بردین مزو تراپی خوبه جواب میده 91 بازدید | 13 پست چرا اینجا دیگه کسی ب کسی کمک نمیکنه هرکی هرجور دلش میخاد رفتار میکنه ینی چی اه خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 1404/08/28 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_بارونم عضویت: 1404/08/28 تعداد پست: 41 میدونستی ایان تتر واسه ثبت نامش ۳۰۰ تومن جایزه میده آبان تتر رو از کافه بازار و مایکت نصب کن کد دعوت رو برن R3XEO۳۰۰ تومن جایزه بگیر ...
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 میدونستی ایان تتر واسه ثبت نامش ۳۰۰ تومن جایزه میده آبان تتر رو از کافه بازار و مایکت نصب کن کد دعوت ... برو گمشو خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
لهوف_2 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 2267 کرم نور خیلی تعریفشو شنیدم داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)
ایلافم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1965 کرم رویال بزن عالیع مامانم لک داشت اینو داره استفاده میکنه الان هیچ لکی ندارع شفاف هم کرده صورتشو
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4547 من رو پیشونیم یه لک قهوه ای ایجاد شده بود دکتر پوست رفتم هر ماه یه کرم ترکیبی میداد لک از بین رفت ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 یه عکس فرستادم دیشب از خانومی سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده نظرات روش خیلی مثبت بود .البته من لک هام کمرنگه.امیدوارم بزنم از بین برهیه نکته مدام ضدآفتاب بزن تا پررنگ نشه و از بین برن وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 من رو پیشونیم یه لک قهوه ای ایجاد شده بود دکتر پوست رفتم هر ماه یه کرم ترکیبی میداد لک از بین رفت ایجاد شده بود یا از بدو تولد بود؟ وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 کرم نور خیلی تعریفشو شنیدم مزو تراپی نرم چون دکتر گف مزو باید بری با کرم جواب نمیگیری؟ خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
هلن_۷۸سابقم مدیر استارتر عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 8769 یه عکس فرستادم دیشب از خانومی سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده نظرات روش خیلی مثبت بود .البته من لک ها ... لک نداشتم صورتم صاف بود دو ساله لک افتاده پوستم خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4547 ایجاد شده بود یا از بدو تولد بود؟ یه سالی میشد متوجه اش شده بودم ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 لک نداشتم صورتم صاف بود دو ساله لک افتاده پوستم عکسه اومد برات برو از خانومی نگا کن نظراتش خیلی مثبته.از هوش مصنوعی هم بپرس بهت میگه.ضدآفتاب فراموش نشه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
لهوف_2 عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 2267 مزو تراپی نرم چون دکتر گف مزو باید بری با کرم جواب نمیگیری؟ اول کرم امتحان کن دوستام جواب گرفتن خودمم میخوام سفارش بدمدر موردش تحقیق کن رضایت مشتریاشون بخون داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)