2777
2789
عنوان

تا حالا شده سر باباتون داد بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که انقد بابای خوبی داری شکرگزار خدا باش بعدشم با یه شاخه گل و معذرت خواهی از دلش در بیار 

اگه اهل گل نیست مثلا از سرکار اومد تو زود پاشو براش چایی ببر با خوراکی کنار چایی 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

هیچوقت هیچوقت دل پدرمادر رو نشکنید...من سرموضوعی بابام ازم دلخوربود.بخدا همش میگفتم نکنه اتفاقی براش بیفته منو حلال نکنه اخه بابام مریض احواله.انقد پشیمون شده بودم. تا خداروشکر از دلش دراوردم.پدرومادر بزرگترین نعمت تو زندگین...

ارهارهمن احمق ب خاطر مشکلاتم با شوهرم عصبی بودم دارو میخوردم ولی خشمم رو پدرم خالی میکردم فقظ اون بو ...

قشنگم بابات میشنوه

باباها و مامانا نمیتونن بچه هاشونو رها کنن

یک قسمتی از صحیفه سجادیه:

خدایا! آنچه از جانب من آزار به ایشان رسیده، یا کار ناپسندی از سوی من نسبت به آن‌ها رخ داده، یا حقّی که از آنان بر عهدۀ من ضایع شده، همه را موجب ریختن گناهانشان و بلندی مقامشان و افزونی خوبی‌هایشان قرار ده، ای تبدیل‌کنندۀ بدی‌ها به چندین برابرش به خوبی‌ها.

این هم عربیش

اللَّهُمَّ وَ مَا مَسَّهُمَا مِنِّي مِنْ أَذًى ، أَوْ خَلَصَ إِلَيْهِمَا عَنِّي مِنْ مَكْرُوهٍ ، أَوْ ضَاعَ قِبَلِي لَهُمَا مِنْ حَقٍّ فَاجْعَلْهُ حِطَّةً لِذُنُوبِهِمَا ، وَ عُلُوّاً فِي دَرَجَاتِهِمَا ، وَ زِيَادَةً فِي حَسَنَاتِهِمَا ، يَا مُبَدِّلَ السَّيِّئَاتِ بِأَضْعَافِهَا مِنَ الْحَسَنَاتِ .

هیچوقت هیچوقت دل پدرمادر رو نشکنید...من سرموضوعی بابام ازم دلخوربود.بخدا همش میگفتم نکنه اتفاقی براش ...

خوش به حالت من خیلی رفتارش بد شده 

یه سری سری یه موضوعی هی گفنم بابا تو مقصر بودی آخرش گفت کاش بمیرم انقدر مشکلات به وجود نیارم 

خودتو بزن به اون راهبگو داد ؟؟؟من؟؟؟؟؟که فکر کنه ناخوداگاه بوداین روش منه البته بابام میفهمه الکی می ...

نه اون اصلا به روم نمیاره اگه میخواست اخر شب به روم میورد. ولی خودم دارم از عذاب وجدان میترکم

خوش به حالت من خیلی رفتارش بد شده یه سری سری یه موضوعی هی گفنم بابا تو مقصر بودی آخرش گفت کاش بمیرم ...

اشکال نداره.گناه داره.بابای شماهم مشخصه که بادرک و مهربونه.برو دستشو ببوس.ومعذرت خواهی کن.دنیا ارزشش رو نداره که دل پدرمادر رو بشکنه ادم

ارهارهمن احمق ب خاطر مشکلاتم با شوهرم عصبی بودم دارو میخوردم ولی خشمم رو پدرم خالی میکردم فقظ اون بو ...

خدارحمت کنه پدرتو عزیزم💔💔

براشون سوره یاسین.و ملک بخونید.مطمۼن باش دوستت داره وحلالت کرده