2777
2789
عنوان

تا حالا شده سر باباتون داد بزنید

510 بازدید | 49 پست

دیشیب زن عموم و دختر عموم خونمون بودن بعد یه حرفی پیش اومد من اعصابم خورد شد داشتم با ناراحتی حرف میزدم بابام بهم تند شد منم یهو کنترلمو از دست دادم تو جمع بهش داد زدم🥺🥺

خودم عذاب وجدان گرفتم از کارم نمیدونم چرا اینجوری چند وقت انقدر تند شدم 

حالا بابام اخرشب به مامانم گفته چرا دختر من اینجوری شده هیچوقت اینطوری نبوده زنگ بزن مشاوره باهاش حرف بزنه ببین چیشده چی لازم داره نکنه ناراحتی داره به ما نمیگه🫠🫠🫠

از صبحم که رفته سر کار دو سه بار زنگ زده که حال منو بپرسه ببینه خوبم 

وای بیشتر خجالت کشیدم و عذاب وجدان گرفتم دیگه روم نمیشه تو صورتش نگاه کنم 

من اونطوری داد زدم بعد بابام به جای اینکه دعوام کنه بدتر نگرانم شده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا چه‌بابای آروم صبوری داری بابای من خیلی پدر خوبیه ولی اگه تو جمع سرش یه زمانی داد بزنم باید فرداش همه حلوامو‌بخورن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اون وقت من دردی دارم‌بابام‌میگه پول ندارم بفروشمت یا دعا‌میکنه بچه‌اش بمیرن میگه کاش بمیرین خرجتون ندارم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

یه گزینه دردناک میتونه باشه اگه بخوام خودکشی کنم😃

تا بهش داد زدم ساکت شد و چیزی نگفت فقط هی با نگرانی نگاهم میکرد اصلا با عصبانیت نگاهم نکرد.یهو انقدر مظلوم شد

وای روم نمیشه بیام جلوش دیگه

والا چه‌بابای آروم صبوری داری بابای من خیلی پدر خوبیه ولی اگه تو جمع سرش یه زمانی داد بزنم باید فردا ...

تا داد زدم ساکت شد و هی تا اخر شب با نگرانی نگاهم میکرد ولی من دیگه نگاهش نکردم🤦‍♀️