2777
2789
عنوان

باردارم نمیخوام خواهرشوهرم بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 57 پست
۵خیلی زوده

اوووو نمی‌فهمه بابا خیلی کوچیکه 

من 8هفته ام هنوز کسی نفهمیده 

تا 4ماه اصلا کسی متوجه نمیشه تغییر نمیکنه آدم 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چون اونم بارداری شو نمیخواست بگه که خودم فهمیدم کلا دوست ندارم کسی بدونه حداقل تا ۱۲ هفته

اون چرا نمیگفت؟ خواهر شوهر منم بچش داشت میومد گردن نمیگرفت در حالی که همه هم میدونستن و فقط از من پنهون میکرد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا ماه سوم به کسی نگو ایرادیم نداره

منم میخوام ۱۲ هفته به بعد بگم

میترسم زودتر بفهمه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
اوووو نمی‌فهمه بابا خیلی کوچیکه من 8هفته ام هنوز کسی نفهمیده تا 4ماه اصلا کسی متوجه نمیشه تغییر نمیک ...

انشالله که نفهمه

چون منم لاغرم شکمم حال حالاها رشد نمیکنه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
راستی کار خوبی میکنی بزار برو سنو و ایشالله قلبش تشکیل شه بعد میگی .اکثرا نمیگن و پنهون میکنن نمیدون ...

چون میگن بزا مطمعن شیم ک اگ مول بود یا پوچ یا به هر دلیل قلب تشکیل نشد نیوفتیم سر زبون ک طفلکی بچه اش نموند و این ترحمات مسخره

خدایی چرا مردم فضول بچه دار شدن یا نشدن همه اند 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

منم میخوام ۱۲ هفته به بعد بگممیترسم زودتر بفهمه

با این چیزها به خودت استرس نده.میشه به منم بگی چرا عروس ها پنهون میکنن و تو ۴یل ۳ماهگی میگن؟طرف شوهر من خواهر شوهرم و جواری هام ۴به بعد گفتن 

چون میگن بزا مطمعن شیم ک اگ مول بود یا پوچ یا به هر دلیل قلب تشکیل نشد نیوفتیم سر زبون ک طفلکی بچه ا ...

اره عزیزم دقیقا دلیلش همینه

نه .ولی پلیکیستیکم

انشاءالله هر چی ب صلاحته و دلت میخود بشه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

با این چیزها به خودت استرس نده.میشه به منم بگی چرا عروس ها پنهون میکنن و تو ۴یل ۳ماهگی میگن؟طرف شوهر ...

ببین من به مادرشوهرم میگم وقتی قلب تشکیل شد

ولی خواهرشوهرم اگر بفهمه میره همه جارو پر میکنه بخاطر همین میخام دیرتر بفهمه