2777
2789
عنوان

باردارم نمیخوام خواهرشوهرم بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 57 پست

۹ساله منتظرم .الان ۲روز مونده به پریودم تخمدان هام یه شدت تیر میکشه و نزدیکتر که میشم دردش هم بیشتر میشه .شما دو روز مونده به وقت عادتون چه طور بودین.که فهمیدید حامله هستی و عادت نشدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹ساله منتظرم .الان ۲روز مونده به پریودم تخمدان هام یه شدت تیر میکشه و نزدیکتر که میشم دردش هم بیشتر ...

من تغیرات خلق و خو و حالت تهوع دم صبح 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

چرا نفهمه؟و چرا فک میکنی بفهمه؟پیچیده شد🤣

چون اونم بارداری شو نمیخواست بگه

که خودم فهمیدم

کلا دوست ندارم کسی بدونه حداقل تا ۱۲ هفته

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

چرا پنهون میکنی من پنهون کردم  یعنی کسی ازم نپرسید منم چیزی نگفتم   تا اینکه  خالم  خواب دیده بود ک حامله ومنو قسم داد  منم راستشو گقتم اون یکی خالم مامانم  ب کنج کرده بود ک فلانی  رو چیشده  خیلی خراب وخشک ولاغر شده این طور شد ک همه فهمیدن 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
😐😐😐😐چرا باید دست بزنه شکمت عزیزم؟! دست بزنه هم بچه رو لمس نمیکنه که از کجا میخواد بفهمه؟!

اخه بعضیا حس میکنن یهو باردارم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
امان از دهن ک نخود توش خیس نمیخوره منم دوس دارم مرموز باشم ولی کلا تو ویترینم🤣

وای خدا آفرین 🤣🤣🤣

یه چیزی میگم بعد که میام خونه میزنم تو دهنم که واسه چی همه چیو باید بگی 🤣

کاربری دست دو نفر 

۹ساله منتظرم .الان ۲روز مونده به پریودم تخمدان هام یه شدت تیر میکشه و نزدیکتر که میشم دردش هم بیشتر ...

من سر پسرم سینه هام حساس شده بودن وتخمدان راستم هم تیر میکشید این دوتا علامت رو داشتم واسه دخترم چون شاغل بودم زیاد درگیر علامت نبودم فقط چون تاخیر داشتم تست دادم

چون اونم بارداری شو نمیخواست بگهکه خودم فهمیدمکلا دوست ندارم کسی بدونه حداقل تا ۱۲ هفته

نمیفهمه ارایش کن ک صورتت معلوم نکنه چشما مخصوصا مداد بکش

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

تخمدانهات و کشاله ی ران هم درد میکرد مثل درد پریود؟

زیر دلم ناخن میکشیدن انگار یهویی

اره عزیزم من دو سه هفته درد پریودی و کمر درد داشتم

و سینه ها تیر میکشید

پریودم نشدم

مال من دو روز قبل موعد بیبی چک نشون داد

تخمدانهات و کشاله ی ران هم درد میکرد مثل درد پریود؟

عفونت غدد لنفاوی نداری؟