2777
2789
عنوان

باردارم نمیخوام خواهرشوهرم بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 57 پست
ببین من به مادرشوهرم میگم وقتی قلب تشکیل شدولی خواهرشوهرم اگر بفهمه میره همه جارو پر میکنه بخاطر همی ...

حق داری به سلامتی و دل خوش ایشالله  به دنیا بیاد.منم سر دخترم بعد تشکیل شدن قلبش گفتم.میشه برام دعا کنی ؟۹ساله چشم انتظارم

منم نگفتم تا ان تی

من دو تا بارداریامو نزدیکای دوازده هفته  فهمیدم یکیشم نه هفته 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری به سلامتی و دل خوش ایشالله به دنیا بیاد.منم سر دخترم بعد تشکیل شدن قلبش گفتم.میشه برام دعا ...

عزیزدلم انشالله که این ماه نی نی داشته باشی❤️

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
من دو تا بارداریامو نزدیکای دوازده هفته فهمیدم یکیشم نه هفته

خوشبحالت من از بعد اقدام فهمیدم باردارم😂

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
خوشبحالت من از بعد اقدام فهمیدم باردارم😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

یعنی حالت تهوع و افت فشار نداشتی؟تاخیر تو پریود چی

اینقدر مشغله داشتم ک توجه نمیکردم بارداری اولم بدون علامت با تاخیر بود چون سابقه تاخیر داشتم توجه نکردم بارداری دومم لانه گزینی داشتم و گذاشتم ب حساب پری و یادمه چقدر قرص معده خوردم

اینقدر مشغله داشتم ک توجه نمیکردم بارداری اولم بدون علامت با تاخیر بود چون سابقه تاخیر داشتم توجه نک ...

وای خوشبحالت من از وقتی بی بی چک گذاشتم حالت تهوع دارم تا الان

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

وای خوشبحالت من از وقتی بی بی چک گذاشتم حالت تهوع دارم تا الان

یه چی بگم قبول داری از وقتی میفهمیم بارداریم حالت تهوع بیشتر میشه بیشتر بخاطر تلقین ها ی ذهنیه بنظرم

یه چی بگم قبول داری از وقتی میفهمیم بارداریم حالت تهوع بیشتر میشه بیشتر بخاطر تلقین ها ی ذهنیه بنظرم

اون ک آره بیشترش تلقینه اما من خداییش حالم خیلی بده ی روز بالا میارم ی روز فشارم میفته ی روز درد معده امانمو میبره

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️