2821
2789
عنوان

ماادرااا

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 21 پست
من تا پسرم ميخوابه سريع دستمال ميگيرم دستم خونه تميز ميكنم وقتي بيدار ميشه خيلي خسته ام اصلا حال ندا ...

كاراي خونه رو يا ريز ريز بيداره انجام بده يا بذار شب همسرت اومد يه ١ ساعت بده بهش و كاراتو بكن. 

وقتي خوابه توام استراحت كن وگرنه داغون ميشي. 

چطوري خوابش رو تنظيم كنم ؟  ميشه راهنماييم كني ممنونم 😘

كيلاً شبا تاريك كه ميشه، الان ساعت ٨،٨:٣٠ ميبز

رمش تو اتاق تاريك و هر كاري كنه چراغ رو روشن نميكنم تا بخوابه. اينطوري ياد گرفته اتاق تاريكه يعني خواب. 

خواب ظهرشو هم راس ساعت خاص همش خوابوندمش. عادت كرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خيلي وابستشم حتي يه لحظه هم نميتونم دست كسي بدم 

اين كارو ادامه بدي بعداً پشيمون ميشي چون ١،٢ ساله بشه نميتوني هيچ جا بري بدون پسرت. شايد خواستي ارايشگاهي چيزي بري و... 

حتماً عادت بده پسرتو بمونه پيش يكي. 

هم پسرت اجتماعي تر ميشه و كمتر وابسته، هم خودت ميتوني كلاس بري و درس بخوني

كيلاً شبا تاريك كه ميشه، الان ساعت ٨،٨:٣٠ ميبز رمش تو اتاق تاريك و هر كاري كنه چراغ رو روشن نميكنم ...

مرسي عزيزم

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
اين كارو ادامه بدي بعداً پشيمون ميشي چون ١،٢ ساله بشه نميتوني هيچ جا بري بدون پسرت. شايد خواستي اراي ...

من خودم خيلي وابسته ام بايد بدم دست مامانم تا خودمم عادت كنم

چند وقتشه؟ بچه تا سه ماهگی بیشتر روز رو باید بخوابه وگرنه یا هنوز گرسنشه یا دلدردی چیزی داره درس ر ...

چهل روزشه 

روزا زياد نميخوابه