2777
2789
عنوان

تعویض طلا

110 بازدید | 13 پست

خانم ها 3 تا النگو دارم با به زنجیره و پلاک میخوام ببرم گردن بنده سرویسم رو بخرم

گردن بنده اجرتش بالا هست و 15 گرمه 

چند گرم باید طلای دست دوم بدم تا این 15 گرم طلای نو رو بخرم؟خیلی ضرر میکنم؟

دوست دارم سرویسم تکمیل شه از یه طرف هم میگم زیاد ضرر میکنم نمیرزه🫠🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این وضع اقتصادی نمی ارزه 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

سرویس رو دائم نمیتونی استفاده کنی النگو و پلاک زنجیر رو بزار دائم استفاده کنی

النگو هام 6 تا هست میخوام سه تاشو بفروشم

اره دقیقا پلاکم همش گردنمه اما گوشواره و دسبند اون سرویس رو نمیتونم زیاد بندازم 

حداقل ۱۶ گرم دست دو بدی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم موقع عروسی النگوهامو.و پلاک زنجیر گذاشتم رو مول سرویس سنگین تر بردارم الان پشیمونم گردنم خالیه د ...

6 تا هم النگو دارم بعد اصلا استفاده نمیکنم

حالا یه گوشواره و دسبند دارم گفتم تو گردنیش هم بخرم بزارم خونه مامانم اینا هر وقت خواستم بیارم استفاده کنم باز بدم دست مامانم اینا چون سنگینه.

بعد از یه طرف میگم برای دو سه بار پوشیدنش نمیرزه🤦‍♀️🤦‍♀️