یه تجربه از تزریق سینال اف برای کاهش dfi دارم که خواستم باهاتون در میون بذارم.
همسر من عمل واریکوسل انجام داده بود و سه ماه بعد از عمل dfi اومده بود تو محدوده عالی. بعدش داروها رو ادامه دادن، و چند ماه بعد dfi رفت بالا. بعد از اون هر کاری کردیم دیگه پایین نیومد. هی داروها رو تغییر دادن و دوزش رو کم و زیاد کردن ولی نشد.نهایتا گفتن سینال اف بزن. یک دوره سینال اف استفاده کرد و یک ماه بعد آزمایش داد، تعداد اسپرم شده بود یک چهارم، مورفولوژی و تحرک پایین اومده بود و dfi از 24 رسیده بود به 40. همون دکتری که سینال اف رو تجویز کرده بود وقتی رفتیم پیشش کلی ما رو ترسوند که نه این نمیتونه اثر دارو باشه و حتما یه مشکل و اختلالی توی بیضه اتفاق افتاده. پیش چند تا دکتر رفتیم و هر کس یه نظری داشت. یکی داروهای بیشتر داد، یکی داروهای متفاوت داد، تا من خودم رفتم سرچ کردم و دیدم که سینال اف برای آقایونی که مشکل هورمونی ندارن و هورمون هاشون به اندازه کافی هست، میتونه نتیجه عکس داشته باشه و باعث بشه تعادل هورمونی بهم بخوره و عملکرد بیضه به صورت موقت محدود بشه. از اون طرف هم توی سرچ هام متوجه شدم که وقتی داروهای آنتی اکسیدانی به مدت طولانی استفاده میشن تعادل اکسیداتیو بدن بهم میخوره و بدتر باعث بالارفتن dfi میشه. برای تنظیم و تعادل اکسیداتیو بدن و برای تولید اسپرم های با کیفیت مقداری پراکسیدان هم لازمه. خلاصه اینجوری شد که تصمیم گرفتیم همه دارو ها رو قطع کنیم و صبر کنیم تا هر چیزی که تعادل بدن رو بهم زده اثرش از بین بره. توی این مدت تغذیه سالم، میوه و سبزیجات تازه، خواب منظم، آب کافی، تحرک روزانه و کمی پیاده روی، و خنک نگه داشتن بیضه کارایی بود که انجام داد. و بعد از تموم شدن اثر سینال اف و برگشت تعادل اکسیداتیو بدن، دوباره dfi به حالت خوبی که بعد از عمل رسیده بود برگشت. و بعد من از چند تا دکتر شنیدم که برای کاهش dfi اصلا سینال اف تجویز نمیکنن مخوصا اگر زیر 30 باشه، و بیشتر سعی میکنن با اصلاح سبک پایین بیارنش. و یه دکتری هم گفت سینال اف برای 40 درصد از آقایون نتیجه عکس میده که خب درصد کمی نیست. ولی این موضوع مصرف طولانی مدت مکمل ها و ویتامین ها و داروهای آنتی اکسیدانی بدون وقفه خودش باعث بالارفتن dfi میشه. حتما اگر همسرتون دارو استفاده میکنه برای تقویت اسپرم و dfi بالا رفته، هر سه ماه یه دوره چهار هفته ای استراحت بدید به بدن و بذارید تعادل اکسیداتیو برگرده و دوباره دارو استفاده کنید. واقعا من خودم اینو تجربه کردم که مصرف بیش از حد دارو میتونه نتیجه عکس داشته باشه.