2777
2789
عنوان

فکر کنم شیطاااان تر از مادر شوهر من رو زمین وجود نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 25 پست
بازببین همسرت چی میگه طرف شماست یاخانوادش

همسرم خودش از دست خانوادش داره دق میکنه میگه عروسی بگیریم میرم پشت سرمم نگا نمیکنم🤣🤣

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم خودش از دست خانوادش داره دق میکنه میگه عروسی بگیریم میرم پشت سرمم نگا نمیکنم🤣🤣

اگه همسرت ازهرلحاظ خوبه به نظرم کافیه،میدونم کوتاهی ازطرف اوناست ولی شماهم سعی کنین سخت نگیرین حیفه بااین جورچیزااعصابتون وخردکنین انشاءالله خدااونقدری بهتون بده که بعداخودتون بهترینشوبخرین

اگه همسرت ازهرلحاظ خوبه به نظرم کافیه،میدونم کوتاهی ازطرف اوناست ولی شماهم سعی کنین سخت نگیرین حیفه ...

ممنون عزیزم❤️❤️

حالا من چی بگم که پدرشوهرم خیلی پولدارازکل مخارج عروسی فقط سه تاالنگوی نازک خرید دیگه یخچال فرش تلوز ...

اینا هم واسه من ۳تا النگو خریدن یه سرویس۴۳ گرمی

در صورتیکه طرف ما تازه عروسا کم کمش ۷تا النگو  و سرویس از این سنگینتر میندازن ولی من دنبال چشم هم چشمی نبودم به همینا قانع شدم.

ناگفته نمانددددددددد که همینارم  با پول و وام شوهرم خریدن الان قسطاشو داریم خودمون میدیم. لباسشویی و شوهرم با پول خودش خرید تلویزیون و خودش خرید حلقه هارو خودش خرید ماشینشو خودش خرید اینا واسه من هیچکاری نکردن هیچکاری که اینطور منت میزاره سرم. واسه برادرشوهرم هم جهازشو خریدن هم طلاهای زنشو هم ماشین زیرپاشو

همسر من صفر تا صد همه چی پای خودشه یعنی خانواده اش در حد 5 میلیون هم حمایت ندارن بخاطر همین حتی حق اظهار هم ندارن چون من رک به همه شون گفتم خانواده ای که حمایت مالی نداره پس در مقابلش نباید هیچ دخالتی هم داشته باشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همسر من صفر تا صد همه چی پای خودشه یعنی خانواده اش در حد 5 میلیون هم حمایت ندارن بخاطر همین حتی حق ا ...

کاش حالیشون میشد اینارو خداشاهده همین فرشی هم که دبه کرده میخواد نخره اگرررر بخره همونم با پول شوهرم میخره که غصب کردن و نمیدن