2777
2789
عنوان

مهاجرت بدون عشقم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 107 پست
من مگه تو خونم داروخونه دارم ؟؟؟ بعدشم خودت بمیری واقعا برات متاسفم مکه کادر درمان مریض نمیشن بعدشم ...

😂😂😂😂یعنی تو بیمارستان شما ی سرماخوردگی بزرگسالان دست تو نمیدن پرستار؟

کم شر و ور بگو بدبخت بیکار

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه پرستارا داروخونه دارن ت خونشون؟؟

احتمالا فک و فامیل توهمی اسی دارن دیگه واسه همین تعجب کرده شما نداری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

طفلک🥲💔جای خوابتو ب شوهرت نزدیک کن فک کنم خیلی روت تاثیر گذاشته ک اینجوری شدی😔

اخه شاسکول اینقد کم اوردی رفتی تاپیکامو شخم زدی

اولا درحدی نیستی بخوای حرف بزنی دوما من مث تو اویزون شوهر نیستم شوهری ک بره با یکی دیگه برای من کنسله هرررری😂

کارما💫    

پرستار مهر نه نداره_ تجویز با دکتر عمومیه

😂😂😂اسکل تو پرستاری؟ نمیدونی پرستار مهر داره تاپیک بزنم دستتو رو کنم دروغ گو خیال پرداز؟ ارزو داشتی پرستار بشی نشدی؟ بدبخت

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

اره یا انگار آمپول بدون نسخه میدن😂😂

ولش کن فقط برا شفاش دعا کن معلومه بنده خدا روان و عقل درستی نداره😆😆

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اره یا انگار آمپول بدون نسخه میدن😂😂

😂😂😂بدبخت گریه کن دستت رو شد اومدی گنده گوزی میکردی

چرا بهش حسادت میکنی خخ

ب کسی ک ارزوی پرستاری داره و حتی نمیدونه پرستار مهر داره؟😔یا به توعه بدبخت؟

من باهات کاری ندارم دیگه لم حوصله ندارم تو اگر فیزیو بودی با مطبا میلیاردی درآمد داشتی نیاز به سالن ...

😔😂😂بدبخت من سالنم ی درش اندازه کل وجود تو و خاندانت میارزه ی میل از نزدیک ندیدی فک میکنی چخبره کدوم دانشجویی مطب زده ک من دومیش باشم

خانم پزستار مهرتو دزدیدن یا از اول نداشتی هدنرس😂😂😂😂