بانو_تعلیق_السلطنه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1416 عنوان چرا توی خواب اکسیژن کم میارم 80 بازدید | 4 پست چند وقته توی خواب انقدر بهم هوا و اکسیژن نمیرسه و حس خفگی بهم دست میده که از خواب میپرم و چندتا نفس عمیق میکشمچرا؟ممکنه بخاطر عمل بینیم باشه؟اخه میگم اگه بینیم مشکل داشت بعد از سه سال خودشو نشون داد یعنی؟چرا تا ماه پیش مشکل نداشتم؟ 1404/08/28 | 11:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نبات000 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1967 منم اینجوری شدم بهش میگن اپنه ی خواب یهو بلندمیشم میشینم میبینم دارم خفه میشم نفس نمیکشیدممن فکر میکنم از اضافه وزن یااسترس باشه زندگی فارق از معنی...
بانو_تعلیق_السلطنه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1416 منم اینجوری شدم بهش میگن اپنه ی خواب یهو بلندمیشم میشینم میبینم دارم خفه میشم نفس نمیکشیدممن فکر میک ... اضافه وزن ندارم عشقم البته فکرم مشغوله یه مدت و با آسودگی نمیخوابم
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 30027 منم اینجوری شدم بهش میگن اپنه ی خواب یهو بلندمیشم میشینم میبینم دارم خفه میشم نفس نمیکشیدممن فکر میک ... من قبلا لاغر بودم اینجوری بودم از وزن سینه هست از استرس و ترس های درونی همهست یا پنیکاز پرخوری یا پرنوشی بخصوص شام یا تنقلات بعد شام هم هست
بانو_تعلیق_السلطنه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1416 من قبلا لاغر بودم اینجوری بودم از وزن سینه هست از استرس و ترس های درونی همهست یا پنیکاز پرخوری یا پ ... وزن سینه که...😂اگه وزن خاصی داشت که تو دسته ی آدمایی که میتونن بدون سوتین برن بیرون قرار نمیگرفتم😂نمیدونم شایدم ترس های درونی یا پر نوشی که گفتید باشهمن خیلی نوشیدنی میخورم