2777
2789
عنوان

من خوشبختم به نظر شما❓

457 بازدید | 17 پست

بعد از یک سال و نیم آشنایی و خواستگاری سنتی الان دو ماهی هست عقد کردیم. 

همسرم از نظرم خیلی خوبه، یه سری اخلاق های خاص داره مثلا زیاد اهل رفت و امد با فامیل نیست یا زود بهش برمیخوره البته در مورد من تا حالا پیش نیومده اما مهربونه، اهل بحث و جدل نیست، کاریه، شرایط مالیشم نسبتا خوبه، چشم پاکه، خیلی هم احترامم رو داره خیلی مراقبه یه وقت ناراحتم نکنه 

بعد میدونین مشکل کجاست؟؟ 

اینکه من هنوز باورم نشده همسرم واقعا مرد خوبیه، همش میگم هنوز اولشه، هنوز تهش معلوم نیست چی بشه، هنوز تا بریم زیر یه سقف معلوم میشه. واقعا انگار این فکرا حس خوبمو میدزده نمیدونم چقدر این فضیه وحود داره واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بشی گلم

از این روزا لذت ببر

بعد عروسی یه مقدار بحث و ناراحتی پیش میاد چون هردو خودواقعیشون هستن ولی اینطور نیس که از این رو به اون رو بشن 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خب حست درسته

خیلی تغییرات دیگه میبینی چون رودروایسی میره کنارهیجانات تموم میشه

ولی برای توتنهانیس همه همینن

اما ذاتش خوب باشه حله درکل

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

کسی ک خوب باشه از اول خوبه .... اگه قرار باشه بعدا عوض بشه از الان دقیق زوم‌کنی یه جاهایی قاف‌میده

راستش نامزدم اصلا اهل تظاهر و ادا نیست. اما من همش میگم بعضی اهلاق ها زیر یه سقف خودشو نشون میده. یا مثلا وقتی براس عادی شدم ممکنه دیگه به این اندازه حواسش به من نباشه 

ایا واقعا همینجور هست ؟ 

یه سری اخلاقیات شما هم دارید. هنوز بروز نکرده که زیر یه سقف رفتن اونا رو نشون میده 

اما ۸۰ درصد همینی هست که هست 

اون ۲۰ هم همش خودش نیست خانواده ها بعد از ازدواج هم ممکنه تغییر رویه بدن چون مدل معاشرت متفاوت میشه 

زندگی همینه یه مقدار نارضایتی  و ای کاش اینطور نبود همیشه همراه آدمی زاد هست 

کل انتخابتون رو بخاطر دو سه مورد اختلاف نظر که طبیعی هم هست زیر سوال نبرید 

با ادم هایی که نمی‌شناسید و دشمنان دوست نما هم برای اتفاقات و سوالات  زندگیتون مشورت نگیرید .

و حرفهاشون فقط بشه یک نگاه نه یک تصمیم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .