2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یچی گفت بهم جوابشو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 88 پست
برگشت گف مامان باباتو گول میزدی میخوابوندی با پسر من میرفتی بیرون نزار کاراتو ب مامانت لو بدم مگه من ...

بازم حرف خاصی نزده 

فک کنم دلت ازش خیلی پره که این حرفش آخرین قطره ای بود که صبرت رو لبریز کرد 

جواب خوبی نداد صبور باش گاهی از این گوش بشنو از اون رها کن اینجور پیش بری اعصابت داغون میشه مشکل اعصاب پیدا میکنی 

خواهر منم مثل شما به مادرشوهرش گاهی جواب های تندی میده اون روز پیش ما گفت به مادرشوهرش به تو چه من خودم بهتر میدونم چه کنم زندگی خودمه 

مادرشوهرش هم سکوت کرد رفت تو قیافه 

از شانسش شوهرش آدم بچه ننه نیست و دعوایی نیست 

اما من بهش گفتم اینجور پیش بری روانپزشک بازم میشی 

چیز خاصی بهت نگفت گاهی سکوت بهترین جوابه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🙄😮دیگه چی میخواس بگه

وااای ترک هستید؟ 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مامانم میدونست جوابشو داد گف چرت و پرت نگو

ماشالله مادر و دختر 

رفتی سر خونه زندگیت یا هنوز نامزد و عقد هستی؟

خیرولی حرف مادرشوهرش خیلی زشت بود

حرف زیاد بدی نزده 

فک کردم ترک هستید چون اصولا ترک ها زود حرف درست میکنن و یک حرف بهشون  زود بر میخوره و برداشت بدی میکنن