2777
2789
عنوان

ازدواج با برادر شوهر

197 بازدید | 19 پست

اون تاپیک  شوهر نوشته حسرت عروسی به دلم گذاشتی من نوشتم کاش باهاش ازدواج نمیکردی بخاطر خود خانم بود که میترسم این مرد بهش خیانت کنه و اذیتش کنه واسه همین اینو نوشتم حیف امکان پاک کردنش نیس  منظورم این اون کسی مجبور نکرده خودش اومده عقدش کرده حالا هم نباید بی شرف بازی در بیاره و زنو اذیتش کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم کاربریش عروس تو عروسی عروس بود خیلی بنده خدا انگار علاقه به عروس شدن داشت.

خیللللللی

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من دلم واسه پسره بیشتر سوخت 

تا آخر عمر بدبخت شد 

بعضی رسمای مزخرف چه زندگی هایی رو که نابود نمیکنه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من دلم واسه پسره بیشتر سوخت تا آخر عمر بدبخت شد بعضی رسمای مزخرف چه زندگی هایی رو که نابود نمیکنه

نخیر پسر دلسوزی نداره کسی مجبورش نکرده خودش اومده و آزار میده 

من دلم واسه پسره بیشتر سوخت تا آخر عمر بدبخت شد بعضی رسمای مزخرف چه زندگی هایی رو که نابود نمیکنه

من ی نگاه کردم

میگه رسم نبود بخاطر بچه دوتایی تصمیم گرفتن

خب چه کاری بود مخارج بچه رو میداد فقط برادر شوهره

همون طبقه بالای خانواده شوهر میموند 

اه چنددشه واقعااا

والا نزدیک نود نفرم لایکت زدن یعنی باهات موافق بودن

واسه همین میگم منظورم این نیس که حق با پسره اس اتفاقا زنه گناه داره شوهر اول مرد این دومی هم خودش اومده پیشنهاد داده الانم آزارش میده

من بدم اومد با عجز هم تعریف میکرد .خب خانوم محترم اون خانواده ی پیشنهاد دادن زورت که نکرده بودن .بعضیا انگار خوششون میاد خودشونو مظلوم نشون بدن

من ی نگاه کردممیگه رسم نبود بخاطر بچه دوتایی تصمیم گرفتنخب چه کاری بود مخارج بچه رو میداد فقط برادر ...

اینو اسی گفت ما که نمیدونیم راسته یا نه 

خودت جای پسره بودی این کارو میکردی 

من که فکر میکنم اجباری گرفتتش واسه رسم و رسوم