2777
2789
عنوان

منودوستم کالری شماری انجام دادیم یه هفته فقط دویست گرم کم شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
چندماهه رژیمی؟

۷ روز 

فقط ۲۰۰ گرم 

باکالری هزار و دوروز درهفته ۶۰۰

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز چیت ندارین استپ شدی

اتفاقا ی روزم چیت داشتیم بنظرم همون گند زد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من با فستینگ و کالری شماری ۶ روزه ۵کیلو کم کردم الان دوماهه غذای عادیمو میخورم برنگشتاز شنبه هم دو ...

چجوری بود میشه توضیح بدی

من با فستینگ و کالری شماری ۶ روزه ۵کیلو کم کردم الان دوماهه غذای عادیمو میخورم برنگشتاز شنبه هم دو ...

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۸ 

باید چقدر مصرف کنم زود لاغر شم ۳ ماهه زایمان کردم رواعصابمه وزنم

بستگی به روندتون داره من اویل که باشگاه میرفتم کم نمیکردم هیچی زیاد شدم بعد اومدم رژیمو تغییر دادم ینی کالریم ثابت بودا فقط موادشو مثلا کردم سبزیجات بیشترش رو شروع کردم بعد از اون کم کردن ورزش و رژیمو ادامه بدی باهم بعد حدودا ۱ ماه افتاده بودم روی دور  و هر روز اگر رژیمم رعایت میکردم یه عدد خاصی کم میشد  

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۸ باید چقدر مصرف کنم زود لاغر شم ۳ ماهه زایمان کردم رواعصابمه وزنم

من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۵بود پس زیاد فرقی نداریم 

من روزی ۱۲۰۰کالری مصرف میکردم گاهی ۱۰۰۰ گاهی ۶۰۰ از الگوی یجور استفاده نمیکردم فستینگ هم ۸_۱۶ داشتم هر روز فست بودم گاهی ۱۸_۲۰ساعت هم فست بودم من حتی پیتزا و بستنی هم تو اون تایم میخوردم 

برای یه هفته خیلی کمهشاید ریزه خواری داری

ندارم گلم ..منم همینو میگم دیگ زیاد کم نکردیم چیکارکنم ازچیه

من قدم ۱۶۸ وزنم ۷۵بود پس زیاد فرقی نداریم من روزی ۱۲۰۰کالری مصرف میکردم گاهی ۱۰۰۰ گاهی ۶۰۰ از الگوی ...

چ عجیب 

رژیم تو ساده ترع ولی بیشتر کم کردی

ناشتا دولیوان آبگرم و لیمو چندقطره بخور

باش گلم ممنون