2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه خودت میتونی برات بهتره یا بد امتحان کردی بعضیا جوش میزنن یا میگن مو تیره میشه بعدا ولی خیلیا اوکین

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
با ژیلت زبر میشهتیغ اصلاح صورت بخر ازین بسته های سه تایی رنگی

اع اونا زبر نمیشن؟
اره زبر شدن موهام

ولی پشت هر کاربری ی قلبِ مهربونه که میتپه ❤مراقب حرفامون باشیم

من از زمانی که موهای صورتمو بند انداختم و موهای بدنمو با تیغ زدم، هم صورتم و هم بدنم پرموتر شده و موهامم زبرتر شده. اگه صورتتو با ژیلت بزنی مطمئن باش موهات زبر و مردونه میشه برای همیشه. بند انداختن ایمن ترین راهه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

من از زمانی که موهای صورتمو بند انداختم و موهای بدنمو با تیغ زدم، هم صورتم و هم بدنم پرموتر شده و مو ...

خب الان چیکارمیکنی ؟

دیدی تازگیا توی محازی توی خارج اکثرا دیگه موهایی بدنشونو شیو نمیکنن 

خب الان چیکارمیکنی ؟دیدی تازگیا توی محازی توی خارج اکثرا دیگه موهایی بدنشونو شیو نمیکنن

راستش من مجردم و خیلی هم شلختم! منم اصلا شیو نمیکنم بدنمو. یعنی خیلی کم پیش میاد اینکارو کنم. ولی پریروز کامل شیو کردم بعد از مدتها! با تیغ یه بار مصرف. صورتمم بیشتر وکس میکنم. البته اونم خیلی کم. چون حوصله آرایشگاه رفتن ندارم. یه کرم موبر صورت دارم، وقتی سیبیلام درمیاد، با اون فقط موهای بالای لبمو برطرف میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم