2777
2789
عنوان

یکی بیا بگه چطوری درست کنم کوکو

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای کتلت درست کنی 

سیب زمینی و پیاز رو رنده کنده آبشونو بگیر بعد با گوشت چرخ کرده مخلوط کن بهش تخم مرغ و ادویه بزن یکم فرصت بده مزها تو خورد هم برن یه طرفش که کامل سرخ شد برگردون طرف بعدی برای من اصلا وا نمیره آرد و اینام نمیریزم. 

یا میتونی حتی آب پیاز و سیب زمینی هم نگیری همینطوری مخلوط کنی بعد موقعی که داری با دستت حالت میدی به کتلت که بزاریش تو ماهیتابه خودش آب اضافیش گرفته میشه

به کوکو پودر نعنا میزنن؟؟اول سیب زمینی و پیاز رو رنده کن و ایشون رو بگیر بعد با یه مقدار آرد و گوشت ...

آب پیاز و سیب زمینی بریم تو غذا یا خودشون؟ 

کوکو نیس که کتلته😶😂

سیب زمینی و پیاز هم بریزم داخل غذا یا فقط آبش بریزم داخلش؟

وای نه آبشو بگیر بریز دور.  خود سیب زمینی و پیاز رنده شده رو بدون آب باید توی غذا بریزی. ولی از من بهت نصیحت کتلت سخته چون اولین بارت هم هست و بلد نیستی بهتره درست نکنی . چون قلق زیاد داره . بهتره اولین بار با کسی که بلده درست کنی دفعات بعد خودت درست کنی

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
اگه میخوای کتلت درست کنی سیب زمینی و پیاز رو رنده کنده آبشونو بگیر بعد با گوشت چرخ کرده مخلوط کن بهش ...

خوده سیب زمینی و پیاز هم بریزم تو غذا یا نه؟ فقط آبشو 

بار اولههه

جوش شیرین نزنم؟ آرد نداربم.میشه بگی تو چجوری درست می کنی؟ بار اولمه

آخه جوش شیرین شیمیاییه من گوشت گوسفند اگه باشه یا مرغ فرقی نداره با پیازو سیب زمینی همه‌رو با هم چرخ میکنم همه رو با هم آبشو میگیرم زردچوبه فلفل پودر سیر اینارو قبلا میزدم الان بجای اینا من فقط زردچوبه پودر موسیر پودر تخم گشنیز نمک میزنم و مزه نمکشم کمی میچشم که شور یا بی نمک نباشه آرد سوخاری یا آرد گندم یا آرد نخودچی یا حتی گاهی آردم نمیزنم مشخصه گوشت شل نباشه وانمیره حتی شده نه تخم‌مرغ زدم نه آرد بستگی داره ها اول یه کمیشو سرخ کن وانرفت دیگه نمیره کمی هم آب میزارم‌کنار خودم با دست کوکوهارو شکل میدم کوچیک کوچیک بردار یکی سرخ کن ببین چطوره خیلی سفت بود یعنی پیازش کمه یا زیادی سرخ شده بهرحال ترد بهتره

این کتلت هست چون گوشت داره

نه کوکو

بعد هم پودر نعنا، ادویه کاری ، و جوش شیرین ؟!!!! حتی با اونا کنار بیام بگم شاید طعمش رو دوست دارید ولی آخه جوش شیرین تو کتلت ؟ 

چرا یه دستور از نت سرچ نمیکنی ؟ یا واقعا اطرافتون این مدلی درست کردن ؟؟؟؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واسه من اصلا وا نمیره برام عجیبه میگین وا میره تازه آبشونم نمیگیرم آردم نمیریزم مزشم خیلی خوشمزه میشه عطرش کل خونه رو میگیره 

مگه نمیذارین یه طرف کامل سرخ شه بعد برگردونین

بچه ها مادرمون به این‌میگفت شامی..

تا اینکه امسال توی اینترنت دیدم تفاوت کوکو_کتلت _شامی😅

خلاصه اینکه هرچی ازین مواد هم زدی روش پلاستیک بکش

بذار یخچال یا اگر عجله داری بذار فریزر زود سرد  بشه..از شُلی و شُره کردن در بیاد

تابه روغن داغ بشه کوکو(شامی😉) کف دست یه سوراخ وسطش بزن واسه مغز پخت شدن

از اطراف هرچی شکاف می بینی هُل بده داخل جمع کن که منسجم بشه وا نره..

بنداز توی روغن داغ..از زیر که سرخ بشه معلومه از تابه سُر میخوره راحت جدا میشه 

هر دفعه که تابه پر شده واسه سرخ شدن..

مواد اولیه رو بذار یخچال که خنک‌بمونه..

بعدش دوباره بیار بیرون سرخ کن..

خوده سیب زمینی و پیاز هم بریزم تو غذا یا نه؟ فقط آبشو بار اولههه

اره خودشو بریز. 

حالا من خودم آبشم نمیگیرم موقعی که دارم تو دستم حالت میدم آب اضافیش خودش گرفته میشه. 

بار اولت باشه کاری نداره که خیلی سادس یبار درست کنی میگی چقدر آسون بود. 

من از 12، 13 سالگیم یادمه درست میکردم الانم که 18 سالمه مامانم میگه تو درست میکنی خیلی خوب میشه همش بمن میگه تو میای درست کنی