2777
2789
عنوان

کسی نگام میکنه خندم میگیره بیاید

63 بازدید | 8 پست

از همکلاسی هام مثلا تو راهرو دانشگاه چشم تو چشم میشیم نمیتونم جلو خندمو بگیرم

خیلی بدههه طرف فک میکنه اسکولی چیزیم چیکار کنم نخندم؟😂

یا اونروز در دانشگاه منتظر اسنپ بودم یه پیرمرده زل زده بود تو صورتم حالا یکی بیاد خنده منو جمع کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فکر کردم فقط من اینطوریم 😂😂😂😂

حالا من وقتی یکی خیلی جدیم باهام حرف بزنه خندم میگیره فکر کن طرف خیلی متین و محترم و با جدیت داره حرف میزنه من یهو میزنم زیر خنده. 

یبارم چندوقت پیش رفته بودم مراسم عذا بعد من رفتم جلو به فامیلای نزدیک تسلیت بگم مامانمم کنارم بود بخدا ناراحت بودما یهو داشت خندم میگرفت قشنگ از ابخند داشت تبدیل میشد به خنده دیگه نرفتم به بقیه تسلیت بگم اومدم بیرون گفتم الان شرفم میره

وای فکر کردم فقط من اینطوریم 😂😂😂😂حالا من وقتی یکی خیلی جدیم باهام حرف بزنه خندم میگیره فکر کن طر ...

سر کلاس درس در حالی که همه جدی بودن یک میلی متر فاصله داشت تا ابرو خودمو در سطح جهانی ببرم و پق بزنم زیر خنده از چشمام اشک میومد از شدت خنده😂😂

ببین اصلا مهار شدنی نیست خیلی سخته

سر کلاس درس در حالی که همه جدی بودن یک میلی متر فاصله داشت تا ابرو خودمو در سطح جهانی ببرم و پق بزنم ...

من همش تو دلم به خودم میگم نخندیا یبار نخندیا یعنی خاک تو سرت اگه بخندی بعد بیشتر خندم میگیره مثلا سعی دارم نخندم خندمو نگه میدارم یهو میترکم 

سر کلاس درس هم همینطور بودم بعد معلم همش منو چپ چپ نگاه میکرد