2777
2789

حق دارید 🥲

شیاف دیکلوفناک 100 دارید؟ 

یا ژلوفن 

این دوتا فوری آروم میکنن و خیلیی خوبن 

سشوار داغ هم بگیرید رو دل و کمرتون 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پریودممممم

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

منم روز اولمه کلی امید داشتم باردارباشم ولی نبودم😭

انشاالله سری دیگه عزیزم ❤️ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اگه منو نمیزنی بهت بگم نبات اگه دارین برو ی نبات داغ شیرین و خوشمزه درست کن صدتا مسکنو فلان قربونش بره 

خودم درمون دردم همینه ولی دقت کن همیشه قبل اینکه دردش بیاد سراغت باید بخوری تا دیگه نیاد