2777
2789

راهم دوره ازدواج کردم شهر غریبم چون شوهرم مال این شهره منم اجبارا اینجام چندین ساله یه بچه هم دارم. خواهرام و دوستان و فامیلا  هر روز دورهمی دارن بیشتر هم مجردی هستن گاهی هم با شوهرا.  خوب من تا وقتی نفهمم ناراحت نمیشم.  اما اینا عمدا هر روز یا میگن که مثلا قراره فردا کجا بریم یا وقتی میرن عکس برام میفرستن هزار بار گفتم نکنید دلم میسوزه میشینم گریه میکنم  اما انگار نه انگار خیلی ناراحتم از دستشون تصمیم گرفتم دیگه جواب تلفنشونو ندم . دخترمم گریه میکنه دلش میخاد لعنت به شهر غریب😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کار اونا درست نیست 

امااااا

کار شماهم درست نیست،با شرایط زندگیت کنار بیا و کمتر خودتو عذاب بده

به دخترم یاد بده نمیشه هر چیزی دلش میخوادو داشته باشه،یاد بده شرایطو بپذیره چون الان اگه شما یادش ندی روزگار به طرز وحشتناکی یادش میده و اذیت میشه

خیلی ببخشید اما شما حساس و حرف درست کنی

من فکر کردم الان خواهرت باهات چیکار کرده زخم زبون زده 

یا تهمت زده غیبت کرده 

بخاطر تنهایی شما مردم نمیتونن از گردش بزنن اگر اینقدر حساسی 

خب اصلا صحبت نکن

باز نکن عکسا رو و پیاماشونو نخون

خودت کلاس و باشگاه برو برای خودت، بچه تم کلاس باشگاه پارک مخصوص خودش ببر ، اینجوری رفیق پیدا میکنی مشغول میشی خوش میگذره بیشتر بهت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

باز نکن عکسا رو و پیاماشونو نخونخودت کلاس و باشگاه برو برای خودت، بچه تم کلاس باشگاه پارک مخصوص خودش ...

زنگ میزنن هر روز پیام نمیدم. عکس هم فکر میکنم چیز دیگس باز میکنم  اما وقتی میبینم چیه ناراحت میشم دیگه نمیخام جواب تلفنشونو بدم هیچ عکسی هم ازشون دیگه باز نمیکنم

شما هم با خانواده همسرت ارتباط بگیر باهاشون تفریح کن. با دخترت پارک برو یا جاهای دیدنی شهر. چرا بخاطر خوشی بقیه گریه میکنی. تو هم خوش باش یه سرگرمی و هدفی برای خودت داشته باش. کلاسی برو، باشگاهی و... 

اینطوری روحیه ات هم عوض میشه. 

زنگ میزنن هر روز پیام نمیدم. عکس هم فکر میکنم چیز دیگس باز میکنم اما وقتی میبینم چیه ناراحت میشم دی ...

خودت هم حتما خوش بگذرون. برو پارک خرید کلاس و... با دخترت

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خیلی ببخشید اما شما حساس و حرف درست کنیمن فکر کردم الان خواهرت باهات چیکار کرده زخم زبون زده یا تهمت ...

خوب چرا برای من عکس میدن یا اصلا بمن میگن بارها گفتم حساسم. کاش تو موقعیت من قرار بگیری الان بفهمی چی میگم

تو موقعیت من قرار بگیری بهم نمیگی لوس تک و تنها

به خدا خواهر منم همینه با دوستاش یا باغ هستن یا میرم سفر یا بیرون دورهمی عکسا وفیلماشم برای من می‌فرسته.درحدی که دوستاش دست تکون میدن بهم سلام میکنن .ولی من خوشحال میشم .چرا ناراحت میشی.اتفاقا منم تو این شهر غریبم.ولی حس بدی ندارم

منم شهر غریبم ولی اصلا اینجوری نیستم.

بعدم بنظرم چون حساسیت نشون دادی اونا بدتر میخوان حرصتو در بیارن.بخاطر همین عکس میفرستن حرصت بدن.

۴بار ک رفتن واکنش خوشحالی نشون دادی و گفتی همیشه به تفریح و شادی دیگه اینکارو نمیکنن.

خواهرشوهر منم اوایل ازدواجم ک اومده بودیم شهر دیگه همینکارو می‌کرد.مدام از دورهمی هاشون یا مثلا خوراکیاشون تو گروه خانوادگی ک ما بودیم عکس میذاشت.

اینقدر ابراز شادی و خوشحالی کردم واسشون ک دیگه فهمید اینکارش جواب نمیده ول کرد😂😂

خدایا شکرت
عزیزم کار اونا درست نیست اماااااکار شماهم درست نیست،با شرایط زندگیت کنار بیا و کمتر خودتو عذاب بدهبه ...

خوب اونا چرا برا من عکس میدن یا تو زنگ زدند بهم میگن مگه مجبورن یا من ازشون سوال میپرسم بارها گفتم نکنید