2777
2789

سلام دوستان شما بانكي را ميشناسين كه سودش شرعي باشه اصلا هست همچين چيزي ؟مي خوام حساب كوتاه مدت باز كنم كه سود هم داشته باشه كسي مي دونه حكمش چيه؟

بنظرم حلاله،،،چون اونا با پولمون کار میکنن وسودش رو به ما میدن اگه اینجوری باشه حلاله که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه فامیل داریم که کاملا معتقد به حرام بودن سیستم بانکیه. تو زندگیش تاحالا وام نگرفته با یه شغل ساده زندگیش پر از برکته

حالا من و شوهرم که راه به راه وام میگریم و درامدمون خیلی از اون آقا بیشتره همش هشتمون گرو نهمونه

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.

شما پولاتون را كجا مي زارين؟من خيلي اهل پول جمع كردن نيستم الان هم عيديهامون تو خونه اس خورد خورد خرج ميشه گفتم بزارم بانك كه خرج نشه بتونم يكم پول جمع كنم