2777
2789

درود

من یه خانم تنهام که با مادر سالمندم زندگی میکنم ایشون سنش بالاست آلزایمر و کم شنوایی هم داره و الان حدود یکساله کلا توانایی حرکت نداره و‌نمبتونه بره دستشویی و‌من پوشکش میکنم اما چون این کار هم سخته و‌هم باید خیلی رو‌مسایل بهداشتی دقیق باشی کلی زمان و انرژی ازم میگیره و چون برای انجامش دولا میشم به سمت تخت وتخت هم پایینه کمرم خیلی میگیره از طرفی هر ۷ساعت یکبار باید عوضش کنم تا یه وقت ملافه و تخت اینا کثیف نشه با این شرایط خیلی روزا نمیتونم بیرونم برم یا اگه برم خیلی کوتاه چون هم بهم وابسته است واسه خوراک و‌هم بهداشت و هم تنها میترسه خیلی خسته و اقسرده ام تفریبا دیگه از پا افتادم نمیدونم چیکار کنم پولمون هم به گرفتن پرستار نمیرسه  میخوام بدونم دوستان تحربه یا راهکاری دارن که بهم کمک کنه بتونم. این کارا رو راحتتر انجام بدم. 

ممنون میشم هر راهنمایی میدونین بهم بکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایددددد پرستار نیمه وقت بگیری کمکت باشه من قبلن تجربه داشتم تنهایی نمیشه دستو پات داغون میشه

اره بخدا راست میگی ولی نیمه وقت اقلن پونزده تومن میگیره حقوق مستمری ما کفاف این مبلغ رو‌نمیده

خواهر و بردار نداری کمکت باشن؟

برادر دارم ولی اونام هم توانشو ندارن هم به هیچ کاری نمیان که بخوان مثلا پوشک عوض کنن یا بهش غذا بدن یه دفه هم که میان کمک کننبدتر زحمت ادمو زیاد میکنن مثلا هفته یه بار میخوام ببرم مادر رو‌حموم  راه که نمیتونهبیاد اینا میان بغلش میکنن خموم میزارن من بشورم ولی چون سنگینه نمیتونن هم چند قدم حملش کنن خموم ما هم یه مدلیه نمیشه با ویلچر برد داخل پله داره

عزیزم بهزیستی رفتی ؟ به اینجور مریضا کمک می‌کنه تا یه حدودی

نه بابا بهزیستی باید طرف کس و‌کار نداشته باشه حقوق هم نداشته باشه تازه کلی بره و‌بیاد  کاغذ بازی آیا یه نیمچه عنایتی کنن

نه بابا بهزیستی باید طرف کس و‌کار نداشته باشه حقوق هم نداشته باشه تازه کلی بره و‌بیاد کاغذ بازی آیا ...

نه اینقدر ها هم شرایطش سخت نیست پسر عمو و دختر عموی مادرم تحت حمایت بهزیستی هستن هم خودشون حقوق دارن و هم کس کار بازم برو تحقیق کن ولی فکر نکنم سخت بگیرن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ولی در کل خدا بهت صبر و سلامتی بده میدونم نگهداری از سالمند چقدر سخته دقیقا اگر زمینگیر باشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ولی در کل خدا بهت صبر و سلامتی بده میدونم نگهداری از سالمند چقدر سخته دقیقا اگر زمینگیر باشه

سلامت باشی ممنون از دعای خیرتون ان شا الله خدابه شما و خانوادتون سلامتی و آرامش بده و انشا الله خدا هیچکس رو زمینگیر نکنه