2777
2789
عنوان

کمککک الگو کشی دامن نیم کلوش

77 بازدید | 5 پست

یه سوال من الان میخوام الگو نیم کلوش بکشم رو الگو دبیرمون گفته الان قد ۸۳ بگیرم که کاغذ الگوم کوچیکه نمیشه اصلا الگوشو رو رو کاغذ الگو بکشم

البته کاغذ الگوم رو تا کردم ترک رو ترک نباید تا کنم یا چی؟روش مولره

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
برای نیم کلوش اصلا لازم نیست کاغذ الگو دو لا باشه یه کاغذ میزاریماول دو خط عمود برهم بعد کمرت و از ن ...

مرسیییی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روی الگو نکشیدم تا بحال روی پارچه علامت میزنم میبرم ولی اگه میخوای روی الگو بکشی تا نکن کاغذ رو روی کاغذ صاف بکش 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
برای نیم کلوش اصلا لازم نیست کاغذ الگو دو لا باشه یه کاغذ میزاریماول دو خط عمود برهم بعد کمرت و از ن ...

ببین دورکمر رو تقسیم ۳ میکنیم دیگ من ۸۸ ام میشه ۲۹ این ۲۹ بیام پایین میشه میشه دور کمر تا بالا حالت گردی میرم بعد از پایین دور کمر اندازه زدم بازم ۸۳ اندازه قد دامنم نمیشه کم میاد 

کاغذ الگو وصل کنم؟یا یجای کارم ایراد داره

ببین دورکمر رو تقسیم ۳ میکنیم دیگ من ۸۸ ام میشه ۲۹ این ۲۹ بیام پایین میشه میشه دور کمر تا بالا حالت ...

آره تقسیم بر سه میشه 

بعدش اون دوتا خطی که عمود بر هم کشیدی 

از سمت چپ الگو اندازه‌ی بدست اومده رو یعنی ۲۹ و بیا پایین 

اولش فقط متر توی نقطه یک ثابت بزار 

بعد جابه‌جا کن و به نیم دایره رسم کن که میشه کمرت 

برای قدتت هم قدی که میخوای مثلا ۶۰ سانتی متره 

بعلاوه دور کمرت کن و بعدش از نقطه ۱ شروع کن به علامت گذاشتن