2777
2789

بچه ها سلام،دکتر دندونپزشکی خوب توی قم کیا رو توصیه میکنید؟ برای مهمه هم کارش خوب باشه،هم اخلاقش، من از دکتر آشوری راضی بودم، از دکتر قدسیان هم همینطور،کس دیگه ای هم میشناسین؟

نتیجه همه کارهامون رو میبینیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر زهره ابراهیمی توی بلوار امین کارش خوبه 

مرسی، میگم بی حسی هاش رو خوب میزنه یا نه؟ من یه بار قبلاها رفتم پیش دکتر مرادی توی عطاران ،از درد مردم زیر یونیت.تمیز بود مطب ولی نه منشی اخلاق داشت نه دکتر صبر داشت.

لطفا دکتر خوب پیدا کردید به من هم معرفی کنید و برای تخلیه ابسه هم باشه ممنون می شم

میس ندا ،دکتر آشوری به نظر خودم از همه جا بهتره، اینقدر کارش خوبه که خدا میدونه، فقط مشکلم اینه که روزای حضورش در مطب به ساعتای کار من نمیخورد، تو برو شاید خوب بود، فقط پیش مرادی نرو ترجیحا، من تلف شدم، خواهرم هم راضی نبود

میس ندا ،دکتر آشوری به نظر خودم از همه جا بهتره، اینقدر کارش خوبه که خدا میدونه، فقط مشکلم اینه که ر ...

ممنون از راهنماییتون

می دونید من از امپولش می ترسم جایی هست که از اسپری و امپول با هم استفاده کنه؟ واینکه من هم دندون عقل باید جراحی کنم هم عصب کشی دارم ۲ تا کنار هم می خوام کمترین سختی رو داشته باشه

ممنون از راهنماییتون می دونید من از امپولش می ترسم جایی هست که از اسپری و امپول با هم استفاده کنه؟ ...

آخی، عزیزم به نظرم یه بار پیش دکتر نائب زاده برو که معاینه کنن و برای همین مشکلاتت بهت توصیه کنن چکار کنی، دکتر نائب زاده و شوهرشون دکتر اعظمی،از بهترین و کاردرست ترین و باتجربه ترین دندونپزشک های قم هستن، حیف که خودشون عصب کشی نمیکنن وگرنه میرفتم پیش شون،شما برو و هزینه معاینه و مشاوره رو بده فقط،خودشون نامه هم معمولا مینویسن برای همکاران شون،