2777
2789
چند لکه رنگ بخر بدنه قوی تر و خیلییی دیرتر تعمیرگاه میرن کی ام سی هم نخری بهت بخندن هرکی نداره هایلک ...

خب خواهرم باید به بازار خرید و فروش هم توجه کرد

پژو خیلی تند تر فروش می‌ره

بعد موتور TU5 که اصلا خرجی نداره تازه تعمیرگاهاش هم از ماشین‌هایی که گفتید بیشتره

👑 PENITENT ONE IN SILENCE 👑

یعنی خواهرم شما راحتی داخل پژو رو به دنا با اتاق کوچیک ترجیح میدید؟

من هر دوشو سوار شدم قبلا 

اره ترجیح میدم ، البته در اون حد که فکر میکنی کوچیک نیست با این پول میتونی دنا معمولی بخری که جادارتره ، دنا پلاس پشتش یکم جمع و جوره ولی خوبه ، خانواده ما رو جوابه 

بنظرم دنا خیلی شیکتر و بهتره 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خواهرم شما راحتی داخل پژو رو به دنا با اتاق کوچیک ترجیح میدید؟

من دنا سوار شدم همه دست اندازها رو حس کردم 

بعد دنا اصلا برای تو شهر و ترافیک خوب نیست چون انگار تو ترافیک میچسبه ب زمین مگر اینکه توربو باشه 

من هر دوشو سوار شدم قبلا اره ترجیح میدم ، البته در اون حد که فکر میکنی کوچیک نیست با این پول میتونی ...

خواهرم یه سوال ، دنا دارید درسته؟

موتورش TU5 هست یا چیز دیگه ، راجب دنا زیاد نمیدونم

خب خواهرم باید به بازار خرید و فروش هم توجه کردپژو خیلی تند تر فروش می‌رهبعد موتور TU5 که اصلا خرجی ...

ماشین خارجی شاید تعمیرگاه کم بره ولی امان از وقتی که بره 😁

در ضمن شرکت‌های بیمه هم بخاطر تورمی ک رو قیمت ماشین اثر گذاشته از ۲۰۷ ب بعد رو ماشین لوکس حساب میکنن و این برای بیمه کردن کار رو سخت میکنه یعنی از یک مبلغی ب بعد بیمه قبول پرداخت وجه تصادف رو نمیکنه 

خب خواهرم باید به بازار خرید و فروش هم توجه کردپژو خیلی تند تر فروش می‌رهبعد موتور TU5 که اصلا خرجی ...

اصن پژو ارزش خرید نداره ماشین ایرانی ارزش قیمتشو نداره ماشین بی خرج میخوای سانتافه بخر ماکسیما بخر معروف به سوسمار جاده مرگ نداره من پژو رو با قیمت صدتومنم حاضر نیستم بخرم صفرشو 

ماشین خارجی شاید تعمیرگاه کم بره ولی امان از وقتی که بره 😁در ضمن شرکت‌های بیمه هم بخاطر تورمی ک رو ...

ایرانی واقعا سمه امنیت جانی نداری امنیت حونو به خطر بندازی برای بیمه که ممکنه هیچوقتم تصادف نکنی با ماشین ایرانی تصادف مستقیم بهشت نمیمونی که از بیمش استفاده کنی 😂😂😂

اصن پژو ارزش خرید نداره ماشین ایرانی ارزش قیمتشو نداره ماشین بی خرج میخوای سانتافه بخر ماکسیما بخر م ...

خب خواهرم ماشین های که عرض کردید خب قاعدتاً پول خیلی بیشتری میخواد 

بنده در حد یه تومان گفتم

خواهرم یه سوال ، دنا دارید درسته؟موتورش TU5 هست یا چیز دیگه ، راجب دنا زیاد نمیدونم

نه موتورش EF7 هست دنا پلاس اتومات

از نظر موتور و امکانات خیلی بهتر از شاهینه 

من دنا سوار شدم همه دست اندازها رو حس کردم بعد دنا اصلا برای تو شهر و ترافیک خوب نیست چون انگار تو ت ...

وای نه اصلا اینطوری نیست 

شاید مدل قدیمیاش اینجوری باشه