2777
2789

هیچ ارزانی بی دلیل نیست 

بعدشم تازه باز کردن 

میخوان مشتری جمع کنن 

بعد میکشن بالا 

تا قیمت همینه برو بخر بخور 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

قیمت پایینش بخاطر اینک مشتری جذب کنه شناخته بشه بعد ب مرور قیمتاشو نجومی میبره بالا

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همشون همینن فرقی نداره حالا شما جای خوب برو 🫶🫶

نترس بابا احتمالا داره مشتری جمع میکنه ما هم از این کلکا میزدیم به مشتریا 

طرف عاشق غذامون میشد قیمت میرفت بالا دیگه نمیتونست چیزی بگه 😂

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

همشون همینن فرقی نداره حالا شما جای خوب برو 🫶🫶

همشون همین نیستن

شما کافیه برای مثال پنیر تاپینگ و پنیر مخلوط و پنیر موزارلا رو بریزی کف ماهیتابه

میبینی که موزارلا آب میشه

مخلوط تقریبا آب میشه

و تاپینگ اصلا آب نمیشه

یعنی شیر از بغل دستشم رد نشده و معلوم نیست چجوری و با چه موادی درست شده.چجوری معده میخواد هضمش کنه

بعد فست فودی که از پنیر موزارلا استفاده کنه قطعا قیمت غذاش بالاتره

اونی هم که کم کیفیت مثل تاپینگه قطعا ارزونه

در هر صورت غذای بیرون خوب نیست اما اگر طاقت نداریم باید حداقل از جای مطمئن خرید کنیم

نترس بابا احتمالا داره مشتری جمع میکنه ما هم از این کلکا میزدیم به مشتریا طرف عاشق غذامون میشد قیمت ...

اره خیلیه تازه اومده چند روزه نوشابه کوچیکم رایگان میده خیلی خوبهه واقعا مشتری دائم شدم 🥲🥲 من بازم می‌خوام به من پیتزا بدهید لطفا

من یه بار یه پیتزا با این قیمت اونم پارسال خریدم یه تیکه نون بود حجم خیلی زیادی پنیر بی کیفیت از اون تاپینگ ها و خدا شاهده پیتزا چهار قاچ شده بود و روی هر قاچ یه پر خیلی نااازک به ضخامت دستمال کاغذی روش پپرونی گذاشته بودن همین حتی قارچ یا چیز دیگه ای نداشت این پیتزاییم که شما میگی فکر نکنم از این بهتر درومده باشه پنیرش که مطمئنم از این بی کیفیتاس

همشون همین نیستنشما کافیه برای مثال پنیر تاپینگ و پنیر مخلوط و پنیر موزارلا رو بریزی کف ماهیتابهمیبی ...

چقدر شما درگیری عزیزم طرف تازه اومده ارزون میده پس فردا میکنتش سیصد چهارصد تومن 🫶

اره خیلیه تازه اومده چند روزه نوشابه کوچیکم رایگان میده خیلی خوبهه واقعا مشتری دائم شدم 🥲🥲 من بازم ...

تاااا ارزونه و قیمتارو نکشیده بالا تا میتونی بخر بخور نوش جونت بعد میبره بالا قیمتارو دیگه دلت نمیاد بیشتر پول بدی😁

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

اره واقعا 🤣🤣

جای ماهم بخور😁

نه این خیلی خوب بود تازه دو سه روز زدن میبرن بالا چند روز دیگه

عزیزم مطمئن باش اون با فروش ۱۰۰ تومن هم داره سود میکنه ولی کم حالا حالاهم گرون نمیکنه بکنه هم باز اندازه ی یه پیتزای خوب و درجه یک گرونش نمیکنه

قطعا هم موادش ارزون و بی کیفیته این مدل پیتزاها فشارش بیشتر روی حجم پنیره بی کیفیته تا مواد با ارزش غذایی بالا تست کردم دیگه میدونم چه جورین