یادش بخیر عقد بودیم من زودتر بیدار میشدم صورنمو تمیز میکردم به دهنم رسیدگی میکردم موهامو مرتب مبکردم ...
من تنها چیزی میتونم بهش تا این همه دوازده سال افتخار کنم کنارش اینکه هنوز یاد معده خارج نکردم اونم هی تعریف میکنه تو چقدر نجیبی باد تورو من ندیدم خبر نداره من نینی سایتی ها رو دارم حدود ده سال پیش بود یک نفر تاپیک زد چیکار کنم تو عقدم شب نمیشه هی برم دستشویی باد خارج کنم اونم نوشته بود لپ با سنت بکش صدا نمیده منم سالهاس این ترفند استفاده میکنم اونم نمیفهمه هی از خانومی نجابت من میگه 🤣🤣🤣
تنها شانس آوردم همینه نداره هشتاد درصد مواقع حالا اون درصد کمم که باشه خوابه دیگه بفهمه من کردن نمیگیرم یا فک میکنه خودشه یک بار قبل ترفند یاد بگیرم خیلی خیلی اتفاقی صداش در اومد بلند شد نشست تو خواب گفت چی بود گفتم هیچی صدای گوزت بود بلند بود اونم آنقدر غرق خواب بود اصلا نفهمیدم باور کرد خوابید بخدا دیگه بعد اون میرفتم همش توالت اصلا شبایی اونجا عقد بودم نمبخواببذم تا صبح بعد یادم دادن راحت شدم دیگه
من در رفته که گاهی کردن نگرفتم اینم انداختم گردن خودش بدبخت آنقدر همچی تو زندگی انداختم کردنش بگم خودم بودم گوزیدم میگه نه من بودم اشتباه میکنی 🤣🤣🤣ولی تو عقد اینجور بودم الان همون ترفند یاد دادن استفاده میکنم شوهرم نمیفهمه 😆😆