2777
2789
عنوان

زن و شوهرا صبحا چشم تو چشم هم بیدار میشن بو دهن اذیت نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادش بخیر عقد بودیم من زودتر بیدار میشدم صورنمو تمیز میکردم به دهنم رسیدگی میکردم موهامو مرتب مبکردم ...

من تنها چیزی میتونم بهش تا این همه دوازده سال افتخار کنم کنارش اینکه هنوز یاد معده خارج نکردم اونم هی تعریف می‌کنه تو چقدر نجیبی باد تورو من ندیدم  خبر نداره من نینی سایتی ها رو دارم حدود ده سال پیش بود یک نفر تاپیک زد چیکار کنم تو عقدم شب نمیشه هی برم دستشویی باد خارج کنم اونم نوشته بود لپ با سنت بکش صدا نمی‌ده منم سالهاس این ترفند استفاده میکنم  اونم نمی‌فهمه هی از خانومی نجابت من میگه 🤣🤣🤣

من تنها چیزی میتونم بهش تا این همه دوازده سال افتخار کنم کنارش اینکه هنوز یاد معده خارج نکردم اونم ه ...

ووای🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم تاحالا پیش نبومدع کلا

میگه نمیتونم تصور کنم دستشویی کنی چرا صدا نداری تو😂😂😂

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

ووای🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم تاحالا پیش نبومدع کلامیگه نمیتونم تصور کنم دستشویی کنی چرا صدا نداری تو😂😂😂

😆🫶🏻حالا ما چی برامون سوال میشه مردا چی سوال میشه آنقدر ما سخت میگیریم اونا نگا چه راحت میگیرن بخدا 

😆🫶🏻حالا ما چی برامون سوال میشه مردا چی سوال میشه آنقدر ما سخت میگیریم اونا نگا چه راحت میگیرن بخد ...

اررره😑😑

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یعنی بوش رو هم نمیفهمه؟

تنها شانس آوردم همینه نداره هشتاد درصد مواقع حالا اون درصد کمم که باشه خوابه دیگه بفهمه من کردن نمی‌گیرم یا فک می‌کنه خودشه یک بار قبل ترفند یاد بگیرم خیلی خیلی اتفاقی صداش در اومد بلند شد نشست تو خواب گفت چی بود گفتم هیچی صدای گوزت بود بلند بود اونم آنقدر غرق خواب بود اصلا نفهمیدم باور کرد خوابید بخدا دیگه بعد اون میرفتم همش توالت اصلا شبایی اونجا عقد بودم نمبخواببذم تا صبح بعد یادم دادن راحت شدم دیگه 

منم ازم در نرفته انقدر که خوبم 🗿🤣

من در رفته که گاهی کردن نگرفتم اینم انداختم گردن خودش بدبخت آنقدر همچی تو زندگی انداختم کردنش بگم خودم بودم گوزیدم میگه نه من بودم اشتباه می‌کنی 🤣🤣🤣ولی تو عقد اینجور بودم الان همون ترفند یاد دادن استفاده میکنم شوهرم نمیفهمه 😆😆