2777
2789

انکار نکنین همه مون اوله صبحا همینطوریم 

توقعی هم نیست که دهن بو گل محمدی و رازقی بده

فقط جدی برام سواله 

مثلا میگه صبح بخیییییر عزیزم 🤢

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادش بخیر عقد بودیم من زودتر بیدار میشدم صورنمو تمیز میکردم به دهنم رسیدگی میکردم موهامو مرتب مبکردم خودمو میزدم به خواب

واییی🤣😂😂😂😂😂😂😂

الان سر و تهم از هم قابل تشخیص نیست🤣🤣🤣🤣

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

چرا باید سره صبح تو صورت هم حرف بزنیم..زیاد فیلم نبین

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ی چیزی بگم شوهر من به عمرم ندیدم دهنش بود بده حتی صبح برعکس من هم سنگ لوزه دارم هم معده ام اسیدی همیشه خدا هر چی مسواک میکشم قرص خوشبو کننده میخورم چمیدونم آب نمک فلوراید قرقره کنم باز حس میکنم خودم بود عفونت میده اون چیزی نمیگه ولی خودم حس میکنم دهنم بوی بدی میده صبح ها بعد من هی نمی‌خوام حرف بزنم با اشاره اینا حرف میزنم اون میگه من از هیچی تو بدم نمیاد 😅😅

فقط برام جالبه ک این سوالا چطوری ب ذهنت میرسه سوال قبلیتو هنوز هضم نکردم😂😂

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

من همیشه صبحا باید پتو گلبافت بگیرم جلوی دهنم. 

فوبیای اینو دارم که بوی دهن یا بدنم کسی رو اذیت کنه.

هنوز با شوهرم دهن به دهن صحبت نکردم.  خیلیم از این موضوع ناراحته. میگه تو از من بدت میاد که میام نزدیکت فاصله میگیری میگم شاید بوی دهنم اذیتت کنه.  میگه خیلی ک... خلی 😂