2777
2789
عنوان

مامانا مشورت دارم بچم حدودا

69 بازدید | 7 پست

نزدیک ۴سالشه جمعه صبح استفراغ کرد و بردیم دکتر آمپول و سرم داد زدیم بهتر شد ولی تهوع داره و شربت داده بهش بدم با اینکه شربت میدم باز تهوع داره میگه مامان تهوع دارم تا اینکه پریشب بردم دکتر خانم دکتر گفت این ویروسها تا ۷روز به بالا طول می‌کشه گفتم تهوع داره نمیره تو دلش آشوب هست کلافه هست همش میخواد دراز بکشه گفت عادیه تازه بچم یبوست گرفت تا این بیماری رو گرفت گفت عادیه هست بعضی ها میفته اسهال میشن بعضی ها یبوست حالا باز بچم نصف شب به ساعت خوابید پرید میگه ببرم دکتر سرم بزنم تهوع دارم حالم بده می‌خوام دیگه خوب بشم خیلی هم با سرم گریه می‌کنه ولی من چی بگم میترسم ببرم باز دکتر به ویروس دیگه بگیره بچم تهوعش نمیره با دارو هم تهوع داره 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
خب دکتر که گفته طول میکشه دارو هم داری میدیچی داده برا تهوع

قطره متوکلوپرامید داده هر ۸ساعت دارم میدم ولی هنوز تهوع داده دکتر هم دو بار بردم دکتر پریشب گفت طول می‌کشه ۷روز تا ده روز ولی بچم بیقراره دکتر میخواد خودش هرچی بهش میگم میگه می‌خوام خوب بشم دکتر می‌خوام 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطره اونداسترون بهترهچای زنجبیل بده

ممنون عزیزم 

قطره اونداسترون بهترهچای زنجبیل بده

به نظرت دکتر ببرمش بازم سرم بده با آمپول تو سرم 

ولی میترسم به خدا ببرم درمانگاه ویروس های بدتر بگیره 

حالا تا فردا صبر کن شاید بهتر شد

ممنون عزیزم دعا کن لطفا بچم صبرش خیلی کمه