2777
2789
خب ازین چرمیا بهترره. کیفو کمربند اینا جنس خوب. لپازم بهداشتی یه جوریه انگار توهین کردی ب مردونگیش🤣

اره چرم خوبه ولی کیف پول کوچولو زشته خب باید ست باشه

یه کیف دوشی چرم پرسیدم ۴۸۰۰😂

نه بابا اون خودش تونر و پاک کننده و ضدافتاب و اینا داره استفاده میکنه😂من تونر استفاده نمیکنم که اون میکنه 

رفتم هودی بخرم چهااار تومنخب دلم نمیاددفوم اصلاح و افترشیو زنونس؟🥲

نه سبک کادوت زنونس ست بهداشتی آخه واقعا مردا از اینا استفاده نمیکنن، مگر یسری محدودشون 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه سبک کادوت زنونس ست بهداشتی آخه واقعا مردا از اینا استفاده نمیکنن، مگر یسری محدودشون

بعد مگه میدونی با چی اصلاح میکنه؟ شاید ماشینه اصلا فوم اصلاح نخواد! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره چرم خوبه ولی کیف پول کوچولو زشته خب باید ست باشهیه کیف دوشی چرم پرسیدم ۴۸۰۰😂نه بابا اون خودش تو ...

چه لوسه بهش بگو‌مرد باید پوست کلفت باشه🤣🤣🤣ولی نه دو دستی بچسپ کسی ک قدر خودشو میدونه قدر تو رو هم میدونه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

بخدا این میکنه

کلی لوسیون بدن و تونر و پاک کننده و سامپو بدن و اینا داره از من بیشترر🥲😂

چه لوسه بهش بگو‌مرد باید پوست کلفت باشه🤣🤣🤣ولی نه دو دستی بچسپ کسی ک قدر خودشو میدونه قدر تو رو هم ...

خیلی حساسه رو این چیزا

کلا رو تمیز بودن و خوشبو بودن رفته چند میلبون داده خوسبو کننده برقی خریده برای ماشینش

منم به خودم نرسم به پوستم و روتینمو اینا بدش میاد

لوسه یکم🫠🫠😂

بخدا این میکنهکلی لوسیون بدن و تونر و پاک کننده و سامپو بدن و اینا داره از من بیشترر🥲😂

پس جزء همون استثناهاس، خدا صبرت بده 😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه فکر کنم به قول شما با ماشین اصلاح میکنهمن نمیدونستم ماشین فوم نمیخواد😭

اشکال نداره با یه چیز دیگه جایگزینش کن لوسیون بدن بگیر یا کرم مرطوب کننده صورت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40