2777
2789
عنوان

با وکیلم درمورد شکایت از یه کاربر اینجا صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 113 پست
🙄 خوب میگیمیگم اگه خود وکیل بره مگه ۱۰ تومن به بالا نیست ؟۱ تومن؟ خیلی کمه فک کنمنه اوکیه فقط میگم ...

چی میییگگییی 10تومن چی چی بیه، نه 10 تومن خیلی زیاده امکان نداره انقد بشه. هیچی دیگه شاید یک روز بری پلیس فتا اینا یه روزم خِرِش رو گرفتن بری همین قدر بیشتر نمیشه

بازم گفتم من اگه بودم واسم ارزش داشت تا تهش رو میرفتم 

حرفهای اینجا که روت تاثیر گذاشته رو ولش کن نصف این آدما اگه همسایه سر صبح با صدای در و دست‌شویی بیدارشون کنه سیب زمینی پیاز از تو بالکن پرت می‌کنن رو سقف خونه همسایه الان به تو میگن ببخش، اگه یه ماه دیگه بخوای پیگیری کنی یا بر فرض مثال 2/3 ماه دیگه شبا موقع خواب مطمئنی اعصابت خورد نمیشه فکرش نمی‌ذاره بخوابی؟ یا اگه کاربری شو توی تاپیکی ببینی حرصی نمیشی چرا پوستش نکندم؟ اون موقع دیره ها. اگه زورت گرفته اون توهین کرده تو حرفی نزدی هنوزم زوده بهترین وقته بری دنبالش 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

💚کامنت یکی از دوستان رو خوندم خیلی منطقی گفتن باز مردد شدم 🙄😂 شماهم بخونید خوشحال میشم نظرتونو بد ...

عزیزم خوندم

هر پروسه ای (مخصوصا شکایت و دادگاه) محتاج وقت و هزینه اس

اگر هر دو رو داری بسم الله ...

ببین این سایت و فضای مجازی خیلی کثیفه

چپ و راست چندتا کاربر ب من میگن پیرزن نازا ...ببین چقد دل من میشکنه 

ولی خب با خودم مدارا میکنم ی مدت نمیام حالم ک خوب شد دوباره میام.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
چی میییگگییی 10تومن چی چی بیه، نه 10 تومن خیلی زیاده امکان نداره انقد بشه. هیچی دیگه شاید یک روز بری ...

مرسی عزیزم از راهنماییات

قوربونت ❤️‍🔥

پس پیگیر شدم نتیجه رو میگم و تگت میکنم 

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

عزیزم خوندمهر پروسه ای (مخصوصا شکایت و دادگاه) محتاج وقت و هزینه اساگر هر دو رو داری بسم الله ...ببی ...

عزیزم خیلی بیخود میکنن همچین حرفی بزنن 😐😑

ان شالله جوابشونو بگیرن

به دل نگیر عزیزم تو ارزشمندی ولی اونا نیستن

نتیجه رو بهتون میگم بعدا اگه خواستم پیگیر شم و نتیجه مشخص شد 

عزیزم خیلی بیخود میکنن همچین حرفی بزنن 😐😑ان شالله جوابشونو بگیرنبه دل نگیر عزیزم تو ارزشمندی ولی ا ...

فدات

ب هر حال موفق باشی قشنگم 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مرسی عزیزم از راهنماییاتقوربونت ❤️‍🔥پس پیگیر شدم نتیجه رو میگم و تگت میکنم

مرسی عزیزم از اینکه برام ارزش قائل شدی و خوندی طوماری که نوشتم رو😂🫶🏻🤍 خودتو ناراحت نکن قشنگم از پشت گوشی و کیلومتری فاصله انرژی قشنگت رو حس کردم هیچ جوره همچین چیزی به امثال تو نمیشه چسبوند 🤍 امیدوارم همیشه توی زندگیت موفق باشی و اگه پیگیری کردی که بازم میگم پیگیر باش و نگذر بهترین نتیجه رو خدا بهت نشون بده

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

مرسی عزیزم از اینکه برام ارزش قائل شدی و خوندی طوماری که نوشتم رو😂🫶🏻🤍 خودتو ناراحت نکن قشنگم از ...

عزیزمی معلومه که تک تک حرفات ارزشمند بودن 😍❤️

عزیزمی مرسی ازت مهربون🥹❤️

باشه حتما

مرسی عزیزم همچنین توهم موفق باشی همیشه تو زندگیت

شاید باورت نشه من بچمو پارسال حامله بود این تیک بارداری رو فعال کرده بود با یکی بحثم شد در اومد بم گ ...

بیشتریا زن نما هستن. لابد یه پسر دبیرستانی پشت اکانت بوده.صاحاب که ندارن.

بهش میگفتی نه نمیذارم یکی به جمعیتتون اضافه بشه!!!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

عزیزم خوندمهر پروسه ای (مخصوصا شکایت و دادگاه) محتاج وقت و هزینه اساگر هر دو رو داری بسم الله ...ببی ...

تقاص حرفشونو پس میدن!!! فقط به این فکر کن که دقیقا همین بلا یا مشابهش سر خودشون میاد!!

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

تقاص حرفشونو پس میدن!!! فقط به این فکر کن که دقیقا همین بلا یا مشابهش سر خودشون میاد!!

سلام گلم

روزت بخیر

اميدوارم 

ما هم فقط امیدمون ب تقاص و چوب خداست.

آره همون اسمش یادم نبود.چرااا اونم بخیه داره برش داره اونم سخته ولی من یکم عملی طورم کلا زیاد خودمو ...

وای منم اینجوریم😂💔خیلی دوست دارم عملای زیبایی، یه پام تو کلینیکه یه پام ارایشگاه،

لابیاپلاستی کردی؟ چه عملایی کردی دیگه؟ معمولا واسه سن ۱۶ که زیر ۱۸ ساله انجام نمیدن غیرقانونیه خطر داره، پیش دکتر انجام دادی؟

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️