2777
2789
عنوان

با وکیلم درمورد شکایت از یه کاربر اینجا صحبت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 113 پست
من فک میکردم عمل آسونیهکسی از اطرافیانم هم انجام نداده بودن تجربه کسب کنمولی واقعا عمل سختی بوددوره ...

مبارکت باشه زودتر خوب شی🫠🫶🏻🎀 دوست دارم یه روووزی عمل زیبایی انجام بدم ولی مثل سگ میترسم درود به جرعتت دلاور💅🏻

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 بامزه تعریف کردیبعدشم دیدی چیا گفته؟ درگیره با خودش وگرنه میتونست مودبانه بحث کنه

اره دیگه روم نشد اونارو بنویسم،

ولی در کل احتمال میدم کم سن و سال باشید عزیزم 

طبق تجربه بهت میگم وقت و انرژی و اعصابت رو برای افرادی که حتی نمیدونی تا یک ساعت دیگه میبینیش تو مجازی هدر نده،

پیگیرش نباش و هر جا دیدیش انگار وجود نداره باهاش وارد بحث نشو به همین راحتی ،

یه وقتی بحث همسایه یا همکار مزاحم و بد هست خب آدم مجبوره که از حقش دفاع کنه ولی آخه اینجا تو مجازی اصلا مهم نیستن آدم ها وقتی به راحتی میتونن نادیده گرفته بشن

ولی کاش تا تهش میرفتی، من یه بار تو مجازی یکی بهم فحاشی کرد شکایت کردم خشکتشو دور سرش پاپیون زدم به ...

اینطوری میگید مردد شدم

برم پیگیر شم ؟

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

عزیزم خودت رو خیلی درگیر این موارد نکن پیش میاد که به همچین آدمایی بر بخوریم 

تو یه تاپیک که در مورد پریود بود، یک کاربر بود که نوشته بود من اصلا موقع پریود درد ندارم و خیلی با انرژی ام و... 

اومدم ریپلای کنم و براش بنویسم خوشبحالت کاش منم مثل تو بودم و... 

نگو اشتباهی اصلا نمیدونم چطور شده بود که کاربر پایینی ریپلای شده بود که نوشته بود که من خیلی درد دارم و از درد میمیرم و... 

و این کاربر برام نوشته بود الهی درد و بلام بخوره توی سرت و... 

و صاحب تاپیک تا این رو دیده بود تاپیک رو قفل کرده بود و نتونستم بنویسم براش این همه عقده نداشته باش من اشتباهی فقط دستم خورده و تو ریپلای شدی همین 

مبارکت باشه زودتر خوب شی🫠🫶🏻🎀 دوست دارم یه روووزی عمل زیبایی انجام بدم ولی مثل سگ میترسم درود به ...

زایمان اول م سخت بود مشکل داشتم واسه سلامتی خودم رفتم عمل کردم

از من میشنوی واسه زیبایی اصلا از این عمل ها نکن

واقعا نمیارزه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

اره دیگه روم نشد اونارو بنویسم،ولی در کل احتمال میدم کم سن و سال باشید عزیزم طبق تجربه بهت میگم وقت ...

خیلی فهمیده اید 💚

بله

اخه باز اینجا یسری کامنت خوندم مردد شدم برم پیگیر کنم باز 

زایمان اول م سخت بود مشکل داشتم واسه سلامتی خودم رفتم عمل کردماز من میشنوی واسه زیبایی اصلا از این ع ...

آخه اعتماد به نفس آدم اصلا می‌ره بالااااا🐈‍⬛

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

اینطوری میگید مردد شدمبرم پیگیر شم ؟

رفتم تاپیکشو خوندم چرا بهش گفتی طفلک شاگردات؟؟ چیز بدی نگفته بود که فقط گفته بود من معلمم

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

ببین همه ماها ک اومدیم تو تاپیکت خاطره بد از رفتارهای مشابه از تعدادی کاربر داریم

بحث و دعوا پیش میاد

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم خودت رو خیلی درگیر این موارد نکن پیش میاد که به همچین آدمایی بر بخوریم تو یه تاپیک که در مورد ...

وای 

چه عجیب

ادم انقد زود نباید از کوره در بره که

رفتم تاپیکشو خوندم چرا بهش گفتی طفلک شاگردات؟؟ چیز بدی نگفته بود که فقط گفته بود من معلمم

اول تاپیک اینجا توضیح دادم