2777
2789

مثلا بچه تهران بودم 

شاغل بودم 

قبول کردم تو روستا عروسی بگیرم. 

سه ساله گذشته و تازه میفهمم برای اینکه خانواده همسرم تو خرج نیوفتن تو روستا گرفتن عروسیمو. 

من احمق ام قبول کردم 

همسرم برای عروسیم کم نذاشت لباس عروس ارایشگا لباس حنابندون. 

اما خانوادش ابروی منو بردن. 

نذاشتن سر خرید عروسی انجام بدم حتی خواهراش میگفتن نداره لباس عقدتو تو حنابندون بپوش من قبول نکردم. ولی برادرشوهرمو فرستادن تهران شوهرم چقد خرجش کرد با پول قرض عروسیمون. 

تمام فامیلام بهم انگ میزنن اقوام منو شب حنابندون بردن خونه خواهر شوهرم. همه گفتن یه لیوان اب نبوده ما اب بخوریم گشنه و تشنه. 

روز عروسی فامیلای منو بردن تو حیاط سر ظهر تو گرما غذا درست و حسابی ندادن بهشون فامیلا خودشون بزدن تو خونه زیر باد کولر. 

همه غر زدن گلایه کردن حتی سه ساله گذشته باز به روم میارن انقد مسخرم میکنن مادرشوهرم یبار گلایه کردم میگه نه دروغ میگن در صورتی کع میشناسمش اخلاقشو. 🙂🙂🙂 من چیکار کنم ارزوی عروسی خوب تو دلم مونده وقتی از ارایشگاه برگشتم کل اقوام رفته بودن از عروسی  فقط یکساعد تو مجلسخودم بودم خانواده شوهرم نیومدن پیشم یادش میوفتم عقده میشه تو دلم هر عروسی میرم بغض میکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

مطمن ۶روسیتون جنبه های مثبتی هم داشته اما دلت گرفته میخوای به منفیا فکر کنی 

زیر و رو کردن اونا هیچ مشکلیو حل نمیکنه 

فقط افسرده و غمگینت میکنه 

چیزیم تقصیر تو نبوده دیگه شده 

بهش فکر نکن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمن ۶روسیتون جنبه های مثبتی هم داشته اما دلت گرفته میخوای به منفیا فکر کنی زیر و رو کردن اونا هیچ م ...

عروسیم هیچیش خوب نبود هرچی فکر میکنم

اگ شوهرت خوبه این فکرا بریز دور

من خودم نامزدم و قرارم نیس عروسی بگیریم در حد یه شام و ماه عسل تصمیم گرفتیم

فامیل دهنش همیشه بازه

اخ عیدی برات اوردن شب چله اوردن تولدت کادو گرف کوف گرف زهرمار گرف اخه ب تو چه🤷‍♀️🤦‍♀️

بیخیال منم تقریباً 8 ساله عروسی کردم هنوز فیلم عروسیم نگاه نکردم افتضاح شد افتضاح

گذشته‌ها گذشته الان رو دریاب 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ببخشید متوجه نشدم برادر شوهرتو برا چی فرستادن تهران و خرجش کردن؟

مادرشوهرمگفت با داداشت برو برات لباس بخره ببرت دکتر ادم دردسر سازیه طی یه سری اتفاقا اومد تهران بردیمش دکتر که حالش برای عزوسی خوب بشه اما مریض نیست....  مفصله قضیه اش 

اگ شوهرت خوبه این فکرا بریز دورمن خودم نامزدم و قرارم نیس عروسی بگیریم در حد یه شام و ماه عسل تصمیم ...

بهترین کارو کردی

کجا الان زندگی میکنی؟ دلیلی ک گفتن بریم اونجا عروسی بگیریم چی بود؟

تهران 

میگفتن محلیه خوبه اما مزخرف بوددد