2777
2789
عنوان

تروخدا بگید چیکار کنممم😭😐

222 بازدید | 22 پست

ختم یکی از اقوام همسایمون بود یه سینی کوچیک خرما آوردن برامون، مامانم یه پارچ شیر اورد اتاقم با خرماها. گفت تا میتونی بخور یخچالمون جا نداره خراب میشه کسی هم خرما خور نیست جز تو. منم خرما با شیر خیلی دوست دارم کلا

تاجایی که تونستم خوردم ولی الان داره حالم بد میشه حس میکنم نفسم بالا نمیاد میخوام بالا بیارم انگار 😭

بگید چیکار کنم دارم میمیرم از دلدرد. نصف شبی کی رو بیدار کنم آخه که بریم درمانگاه 😫😐 به مامانم بگم میگه میخواستی پر خوری نکنی حالا خوبه خودش گفت🤦🏼‍♀️

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

چرا کسی نیستتتت

حالا اگه تاپیک عکس بود همه میریختن اینجا 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طناب بزن

الان؟😶

فعلا قرص هیوسین یا مسکن بخور

پرخوری کردی تا بالا نیاری خوب نمیشی

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

فعلا قرص هیوسین یا مسکن بخورپرخوری کردی تا بالا نیاری خوب نمیشی

نداریم 

ژلوفن بخورم تاثیر داره برای دل‌درد؟

نمیتونستی نصفشو بزاری فردا بخوری😐 آبلیمو بخور یا توشابه. یا اگه میتونی بالا بیار سبک نیشی

نصفشو خوردم تازه اینجوری شدم🤦🏼‍♀️ 

بیار بالا کم کم خواهر و خبرته

😭🤦🏼‍♀️

قرص هیوسین برای دردههه درد نداره ک

تو گفتی دلدرد داری که

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠