2777
2789
عنوان

چرا دخترا اینقدر وحشی شدن خروس جنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 51 پست
همه زو ب ی چشم مبینین منم دهه هشتادیم چرا اینجوری نیستم یا دوستام هیچ کدوم اینجوری نیستن

دیگه همه همه همه هم اینجوری نیستن من هشتادی هستم ولی اینارو میبینم کرک و پرم میریزه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فیک میسازن بگن اوضاع جامعه اینجوریه در حالی ک من ب چشم خودم میبینم ک این پسر ها هستن ک دنبال ی جواب ...

نه این فیک نبود متاسفانه رسما داشت طرف می کشت و خیلی واقعی بود مریض بودن ول کن ادم عادی این کارا رو نمیکنه😭🥴

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

وا تو فیلم هست؟ یعنی همه جای معلومه؟

اره مرده توضیح میداد از هر قسمتش یه ویدیو چند ثانیهای گذاشته بود کنار هم 

درسته فیلم میگیرن یکم نمایشی بشه ولی واقعی هست

همه زو ب ی چشم مبینین منم دهه هشتادیم چرا اینجوری نیستم یا دوستام هیچ کدوم اینجوری نیستن

منم هشتادی ام اینجوری نبودم 

ولی به شدت رفیقام بودن هر رپز دعوا بود کلاسمون یادش بخیر 

الان دیگه ۲۲ سالمع پیر شدم

💜Army. For ever💜✌️
اه اینا چرا هی میگن فیک فیکه فیکه انگار ما کوریم فرق ویدیو ساختگی اینستا با فیلمبرداری توسط حاضرین م ...

فکر کنم خودشون یکی از همونان بعد اینجوری میگن تا آبروشون نره😅

همش کلیپ فیکه بابا هنوزم این پسران ک میوفتن دنبال دخترا

دخترای امروز اینقدر خودشون رو بی ارزش میکنن که حتی حاضر کل بدنشون رو به نمایش بزارن که پسر ب

یه نگاه کنه بهشون توی خیابون بری هم کاملا مشخصه

دخترای امروز اینقدر خودشون رو بی ارزش میکنن که حتی حاضر کل بدنشون رو به نمایش بزارن که پسر بیه نگاه ...

اینجوریم نیست 

هنوزم خیلی از دخترا انقد احمق نیستن ک مفت سرویس دهی کنن ب پسرا 

همه دخترا شامل اونایی ک تو خیابون میبینین نمیشن

کاربری دست من و خواهرم 

اینجوریم نیست هنوزم خیلی از دخترا انقد احمق نیستن ک مفت سرویس دهی کنن ب پسرا همه دخترا شامل اونایی ک ...

بخدا که دیگه حالم داره از اینکه خودمم دخترم بهم میخوره وقتی میبینم دختری تلاش می‌کنه سینه و باسن رو به زور به نمایش بزاره بلکه پسری از این راه جذبش بشه پ بهش نگاه کنه

آخه بدبخت پسری که بخاطر این چیزا بیاد سمتت سر همین چیزا هم با یکی بهتر خیانت میکنه میره

هوووف

این دخترا باعث شدن پسرا فکر کنن چه عن خاصی باشن که دخترا دارن بخاطر اینا خودشونو جر میدن

اخروالزمانه به خدا 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲