2777
2789

اگه قلبم چیزی میگه اون درسته. حتی اگه همه ی دنیا خلافشو بگن. اون زمانی که احساسمو خاموش کردم و به قلب خودم خیانت کردم فقط به حرف دیگران، شکست خوردم و بی آبرو شدم. حداقل ۱۴ سال اینکارو با خودم کردم تا بعد از کلی شکست، به این نتیجه رسیدم که هیچکس به اندازه ی قلبم راستگو نیست. برای همین ۲سال و نیمه که فقط به حرف دلم گوش میدم. هربار به حرف دلم عمل کردم توی این ۳۰ سال، برنده شدم. اما هر وقت خلاف میلم و فقط به حرف و نصیحت دیگران کاری کردم، بدجور شکست خوردم. حتی بی آبرو شدم. توی تاپیک آخرم خواستم حس خوبمو به اشتراک بذارم و دیگرانم حس خوب بدن، اما دو سه نفر اومدن و دوباره گفتن که کار اشتباهی میکنی که به حرف دلت گوش میدی و اینایی که میگی همش خرافاته! برام اهمیتی نداره این حرفایی که می‌زنید! من میدونم جایی زندگی میکنم که همیشه خلاف عشق تبلیغ میکنن! من یه زمانی به این تبلیغات گوش کردم و ضررشم دیدم و در آخر بهم ثابت شد که راستگوترین دوست من تو این دنیا قلبمه و در آخر همه ی مشکلات زندگیمو به عشق سپردم و عشق همه ی مشکلاتمو حل کرد. از الان به بعدم همین کارو میکنم. حتی اگه کل دنیا روم شمشیر بکشه و همه مسخرم کنن بخاطر این حرفام، بازم کار خودمو میکنم. و نصیحتی که برای کم سن و سالام دارم اینه که توی زندگی به حرف دلتون گوش بدید و کاری رو که قلبتون میگه درسته رو انجام بدید. نه کاری که دیگران میگن. اگه میخواین برنده بشین و دشمنتونو شکست بدین، به حرف دلتون گوش بدین. کسی که حرف دلشو بخاطر حرف مردم یا منطقش زیر پا میذاره، بعدا بدجور اشک شکست و ای کاش روی چشماش میوفته. چون این اتفاق بارها برام افتاده که دارم میگم.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو موضوع احساسی و عشقی هر موقع به حرف قلبم رفتم بازنده ترین بودم...به معنای واقعی کلمه بازنده ترین🫠

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

به نظرم قلب ( احساس انسان ) در کنار منطق و عقل خودش کارسازتر است . 

در مورد دیگران هم حرفت را قبول دارم چون بسیاری به خاطر منافع خودشان یا غرض های شخصی حامی یا مانع انسان در امری می‌شوند که بعدها جز حسرت چیزی برایمان نمی‌ماند

و بدتر از همه هیچگاه زیر بار حرفی که زده اند، نمی‌روند و در نهایت می‌گویند خودت عقل داشتی و مختار بودی !!!  و ضرب المثل "اگر ما بگوییم خودت را در چاه بینداز  اینکار را میکنی ؟؟؟" گواه این موضوع است که از قدیم الایام تاکنون بوده است.