2777
2789
عنوان

ربات استاک پیدا کردم😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 100 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برات خوشحالم که اتفاقی که برای من افتاده برای شما نیوفته

پس اکانتتو دلیت کردی؟؟چرا واسم نیورد دلیت اکانت کردی😂

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
چون پیام هامو دوطرفه پاک کردم خانم محترم شما دنبال زیربغل مار بگردینمن دلم سوخت به مردم اطلاع دادم

اره شما درست میگی😘

پیام ندین اصلا من الان پیام دادم همه اطلاعات منو هک کردعکسای خودمو از گالریم فرستاد برام بیچاره شددد ...

میشه انقد حرف الکی نزنین؟؟؟؟ به خدا از دروغ گفتن چیزی دست آدم نمیاد، من صبح تا شب بیکارم حوصلم سر می‌ره تو رباتای تلگرام مسخره بازی درمیارم، این رباتا به هیچ عنوان گوشیو هک نمیکنن، بس کنین تروخدا اه 

گوشیتو هک کرد عکساتو برات فرستاد؟؟؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

پس اکانتتو دلیت کردی؟؟چرا واسم نیورد دلیت اکانت کردی😂

ولش کن بابا، الکی اومده جو بده. من امتحان کردم هیچی نشده، همه‌ی رباتای تلگرام و امتحان کردم، دوست منم میشینه با رباتای تلگرام بازی می‌کنه گوشیمونم سالمه سالمه. ول کن جوابشو نده

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

میشه انقد حرف الکی نزنین؟؟؟؟ به خدا از دروغ گفتن چیزی دست آدم نمیاد، من صبح تا شب بیکارم حوصلم سر می ...

تو نی نی سایتم میگرده همزمان وقتی هک شده😂

ولش کن بابا، الکی اومده جو بده. من امتحان کردم هیچی نشده، همه‌ی رباتای تلگرام و امتحان کردم، دوست من ...

من ۲۴ساعتی تو رباتام همه دوستام امتحان کردن هیچکدوم چرا چیزی نشد

چ جالب کاربر نی نی سایت جو داد و هک شد👏🏻😂