2777
2789
عنوان

مشکل تاپیکم کجا بود دقیقا ب کسی توهین نکردم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست
فک کنم فقط منم اگه تاپیک به دلم نباشه با فیک باشه ترک میکنم یه بار به قوم ما توهین میکردن رفتم تاپیک ...

بخدا منم همینم..هیچوقت نطر مخالف ندادم و تاپیک رو ترک کردم

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدم ک غسل کردن بعد پریود دلیلش چیه یعنی ذکر رو نگیم ناپاکیم؟بعد خیلیا اومدن گفتن نماز بخون وایی ت ...

غسل فریضه هست و برای پاکی روح ‌ک با شستن فرق داره و نیت اولش برای نزدیک به خداست و هدف خداست 

با شستن فقط جسم پاک میشه ولی روح هم نیاز به تطهیر داره که خدا با روح ما کار دارع 

ناپاک نمی‌شیم ولی تطهیر برای انجام نماز هم نیستیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین اگه معتقدی یعنی توحید و نبوت و معاد رو با عقلت سنجیدی باید احکام رو بپذیری دنبال حکمتش اگه بودی و پیدا کردی ایمانت محکم تر میشه اما نمی تونی به صرف این که دلیلش رو نمی دونی رعایت نکنی چون هنوز دانش ما به اونجا نرسیده

مثلا یه زمانی افرادی می گفتن چطور با خوندن یه آیه ادما محرم میشن و وقتی نیت ازدواجه چه فرقی داره صیغه خونده بشه یا نه اما الان دانشمندا ثابت کردند که کلام تاثیر داره

هر چیزی کهدآدابی داره حتم بدون تاثیر خوب دره مث غسل و وضو و نماز که تو هر بخشش هزار تا حکمته

یه استاد ماه داریم که این جمله رو مدام تکرار می کنه 

وقتی اصول دین رو با عقل پذیرفتیم و براش دلایلی اوردیم 

فروع دین که همون احکامه فقط یه دلیل براش داریم:

چون خدا گفته 

نه یه کلمه کمتر نه یه کلمه بیشتر

دلیلش اینه خدا گفته 

اما حکمت هم داره که به مرور زمان و با پیشرفت علم به حکمت هاش می رسیم