2777
2789

۳سال پیش یه حس ششمی توی این سایت بهم گفت که ۳ سال دیگه سنتی ازدواج میکنی. الان ۳ساله میگذره و عمه ام بهم یه نفرو معرفی کرده. راستش خودم از عمه ام خواسته بودم که یه نفرو بهم معرفی کنه و اینی که معرفی کرد خیلی بدجور به دلم افتاده با وجود اینکه هنوز همدیگرو ندیدیم. قرار شد طرف با مادرش بیاد خونه ی عمه ام و اونجا اون و مادرشو ببینم و باهاشون صحبت کنم. حتی عمه ام بهم گفت که با مادرش وقتی درباره من صحبت کرده، مادره خیلی خوشحال شده و مشتاقه که منو ببینه. منم واقعا خیلی به دلم افتاده. توروخدا برام دعا کنید که همین بشه ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️❤️❤️❤️💌💌💌🧚‍♀️💕💕💕💕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله که مورد خوبی باشه و خوشبختت کنه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چون طرف گفته ۳سال دیگه شوهر می‌کنی همینجور ندیده نشناخته خودتو تو لباس عروس باهاش تصور کردی ؟!!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

چون طرف گفته ۳سال دیگه شوهر می‌کنی همینجور ندیده نشناخته خودتو تو لباس عروس باهاش تصور کردی ؟!!!

بخاطر اینکه اون گفته نه. بخاطر اینکه به دلم افتاده و هرچی توی زندگی خودم دلم بهم گفته راست بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

بدترین ظلم و در حق خودت میکنی بجای ذوق کردن احساست و خاموش کن و چشماتو باز کن

بعد از چندین سال تازه به این نتیجه رسیدم که هر ظلمی به خودم کردم بخاطر خاموش کردن احساسم بوده و از زمانی که احساسمو روشن کردم به آرامش و خوشبختی رسیدم. دارم بزرگترین خیرو به خودم میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم