2777
2789
عنوان

دخترم میگه عزرائيل را دیدم تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 153 پست
کبوتر خوبه دور میکنه ولی گربه و سگ جذب میکنه

چی بگم ..من عاشق همشونم.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

اونا دعانویس و شیاد بودن حاضرم شرط ببندم ببین زندگی ما و همزادمون به هم وصله، ما ازدواج کنیم اونم از ...

بله گفته هاتون منطقی ن

مرسی عزیزم ❤️

اتفاقا یکی هم بود ازین اساتید معنوی که میگفت هرگز نرید برای دفع همزاد

ممنونم از وقتی ک گذاشتی 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا همچین چیزی نشنیدم سگها که خیلی موجودات دوست داشتنی هستن

اره همه حیوونا دوست داشتنی هستن ولی نگهداری تو خونه اینجوریه دلیلش تو گوگل سرچ کن 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

راجب چشم زخم و ادمایی که حسادت میکنن اگر توصیه ای داشتی ممنونم

برای چشم زخم پوست پیاز قرمز رو دربیار  و هفت بار چهار قل رو بخون و فوت کن به پوست پیاز     یعنی هفت بار احد هفت بار ناس و.... چهار قل رو هفت بار بخون و فوت کن به پوست پیاز و پوست پیاز بزار روی اسپند و بزار رو گاز که دودش کل خونتو برداره اینطوری خونت پاکسازی میشه و چشم نظر ازبین میره البته به مدت چهل روز بعداز چهل روز باید تکرار کنی 

الهی منم ترسیدم والا درکش کن و بشین حسابی به حرفاش گوش بده و تا میتونی همیشه کنارش باش و تنهاش نذار و بگو اره منم بچه بودم برام پیش اومده بود بعدا فهمیدم فکر و خیال خودم بوده تا کم کم از سرش بیفته آیت کرسی و چهار قلم بنداز گردنش 

الهی گاهی نگاهی 
منم موکل رحمانی دارم ..همه چیو از قبل میفهمم و چه چندروز قبل ،چه چند دقیقه قبل ..هر چیزی هم که می‌خو ...

تو جون عزیزت به من بگو طلاق بگیرم یا بمونم کدوم راه انتخاب کنم الهی توی تموم مراحل زندگیت خیر دو عالم ببینی

دختر من نمیره دستشویی تنها نمیره میگه عزرائيل میاد

الهی بگردم‌براش‌بچه چقدر ترسیده!!

اسی جان دفتر  مرحوم ایت الله بهجت زنگ‌بزنید مشکلتون و بگید مطمئن باشید خیلی خوب راهنمایی میکنن موارد مشابه داشتیم کمک کردن واقعا و مشکل حل شده

حرز امام جواد و بگیرید بدید پدرش نمازشو‌بخونه وصل کن بع لباسش و سعی کن بهش بگی که توهمه بگو ادما کلا یکی‌از عزیزانشون میمیره دچار توهم و ترس میشن طبیعیه و اینا

كسي پول ب بيسواد نميده چون وقتي مردم برن و خوب نباشه ادامه نميدن بنابراين اوني ك درامدش بيشتر هست نو ...

مردم چه میفهمن از تراپی؟؟ احیانا شما خودتون تراپیست نیستین که بهتون برخورده!!؟ 

یه تکنیک اکت حداقل ده جلسه زمان میبره  توی این ده جلسه انقدر ترامیست تکالیف چرا و پرت میده که مراجع فکر میکنه حتما بارشه دیگه 

من خودم تراپیستای زیادی رو میشناسم که هیجی بلد نیستن   طرف خودش سه تا طلاق گرفته بعد اومده مشاوره ازدواج میدهـ

لطفا الکی سنگ شون رو به سینه نزنید    رشته ای که دکتراش انقدر بیسواد پذیرفته بشن قطعا متخصصین بیسوادی هم تحویل جامعه میده

وسلام

دخترت ترسید از مرگ پدر بزرگش 

حتما ببر پیش ی سید دعا نویس دعای ترس بگیر براش اب رو اتیش برام‌پیش امد .راپزشک روانشناس ت این موارد کشک

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

چیزی نیست عزیزم ترسیده. 

یه خروس بخرین ببرین تو خونه چهار گوشه ی خونه رو خروس بگرده بعد سرشو ببرین بدین فقیر  ترسش میریزه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

از قبل میفهمم چی میشه از این طریق فهمیدم دارم بعدرفتم پیشه به دعانویس که همینکه منودید بیرونم کرداص ...

زندگیم چی میشه اخرش. شوهرم چقدر دوستم داره

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

من یه چیزی بگم بهتون خانوما...ول کنین این جن عزراییل و....بهترین کاری که میتونی انجام بدین اینه آیت ...

ببخشید من راجع به یک چیزی ازتون سوال دارم میشه درحواست دوستیم رو قبول کنین؟ نمیتونم اینجا مطرح کنم 

سوال راجع به آینده و ایناها نیستش، راهنمایی میخوام ازتون 

ممنونم

بله گفته هاتون منطقی نمرسی عزیزم ❤️اتفاقا یکی هم بود ازین اساتید معنوی که میگفت هرگز نرید برای دفع ه ...

خواهش می‌کنم گل🩷 سلامت باشید

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

تو جون عزیزت به من بگو طلاق بگیرم یا بمونم کدوم راه انتخاب کنم الهی توی تموم مراحل زندگیت خیر دو عال ...

عزیزم من فقط نسبت به خودم و حوادث پیش روی خودم حسم فعاله ‌‌و بهم انگار میگن الان اینو بکن یا نکن و درست اتفاق میوفته واسم نسبت به دوست و اشناهام هم تو خواب میبینم.مثلا همین دخترعمم که تاپیک فوتش زدم دوماه قبل فوت کرد من خواب مرگشو دوهفته هرررر شب می‌دیدم آنقدر که عصبی شده بودم این چه خوابیه  و  فردای یکی از همین شبها که زنگ زدم حالشو بپرسم و خوابم‌ تعریف کردم بهم گفت چیه فکر کردی من مردم زنگ زدی؟؟ گفتم خاک تو سرت (خیلی صمیمی بودیم)خواستم حالتو بپرسم .خدا بیامرزش 

یا مثلاً خواب حاملگی دخترخالمو یا فکر کردن ناگهانی در مورد یکیشون همانا و شنیدن یه خبر یا یه اتفاق دربارشونم همانا..یا دیدنشون 

حسام در مورد کساییکه نمی‌شناسم اثر نداره 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .