2777
2789
عنوان

دخترم میگه عزرائيل را دیدم تروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5278 بازدید | 153 پست

کتاب یکپارچگی مغز را گوش بده 

از کتاب راه صوتی بخر و بهتره با دختر باهم گوش بدید 

به تکنیکی داره به نام یادش کنید تا رامش کنید 

من دختر ده ساله دارم و چالش های مختلفی که پیش میاد با تکنیک های این کتاب میتونیم حل کنیم 

بذار بارها و بارها در مورد چیزی که دیده باهات صحبت کنه اصلا بحث و عوض نکن سرکوب نکن 

کتاب را گوش کنی متوجه میشی چطور باهاش همراه بشی 

من تجربه مشاوره داشتم و هزینه زیادی کردم ولی به جرات میگم کمکی که این کتاب توی اضطراب های دخترم کرد یه هزارمش را مشاور نکرد 

تکنیک تصویر سازی هم خیلی از ترسا رو برطرف میکنه

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوت پدربزرگم دقیقا دقیقا همونطوری که تو خواب دیدم اتفاق افتاد. چیز دیگه نمی بینم گلم اخهولی حس میکنم ...

چاکراه که همشون فعال هستن میشه فقط متعادل نیستن  اگه تمام چاکراها بسته شن که ادم میمیره‌.باید بری پیش کسی بررسی مثلا این احساس حضور شخصی پیشت ببینی دلیلش چیه علایم دیگه هم داری مثلا

اینکار کار تراپیست نیست ببرش پیش روحانی محلتون

یا اگر میتونی ببر مشاورهای شاه عبدالعظیم میتونن کمکتون کنن ان شاالله

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

چاکراه که همشون فعال هستن میشه فقط متعادل نیستن اگه تمام چاکراها بسته شن که ادم میمیره‌.باید بری پی ...

مرسی گلممممم 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اینکار کار تراپیست نیست ببرش پیش روحانی محلتونیا اگر میتونی ببر مشاورهای شاه عبدالعظیم میتونن کمکتون ...

این مشاوره ها علوم غریبه میدونن؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

چاکراه که همشون فعال هستن میشه فقط متعادل نیستن اگه تمام چاکراها بسته شن که ادم میمیره‌.باید بری پی ...

حس میکنم همزادم عاشقمه

کم جن جن کنید سکته کردیم 😭

واقعا چرا میترسید 

اگه بدونید چه موجودات ضعیفی هستن و همشون زیر دست شیطانن الان شیطان وجود داره و همش دنبالمونه ولی ما ازش نمیترسیم اینام همونن حتی ضعیف تر با این که شیطان از صد تا جن ترسناک تره از بس خبیث و پلیده خدا لعنتش کنه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچها انقد پاکه روحشون که میتونن ببینن این چیزارو

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

حس میکنم همزادم عاشقمه

کی این حرفو بهت زده عزیزم؟

همزاد هم‌جنس خودته و ظاهرش هم شبیه به خودته، هیچ وقت هم از این کارها نمیکنه و دلیلی نداره نزدیکت بشه

داره زندگیش رو میکنه

اگه دوست داشتی ویدیو همزاد استاد کاوه رو ببین 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

با این سهل گیری که دارن همه روانشناس و تراپیست شدن دیگه..حالا مامان من سی ساله تو اینکاره ده سالش ت ...

كسي پول ب بيسواد نميده چون وقتي مردم برن و خوب نباشه ادامه نميدن 

بنابراين اوني ك درامدش بيشتر هست نون تخصصش رو ميخوره 

مثلا اين خانم اگه يك جلسه ديگه بره و راضي نباشه ديگه نميره و ب كسي هم اين تراپيست رو معرفي نميكنه ولي كارش خوب باشه ادامه ميده و ب بقيه هم معرفي ميكنه