2777
2789

حتما باید طبق قانون نانوشته اولی پسر باشه دومی دختر 

وگرنه کلا باید تیکه بشنوی اونم از هم جنس خودت ن از جنس مخالف واقعا متاسفم برای خانمای زن ستیز 

دقیقا

حالا انگار پسرا چی دارن ک دخترا ندارن

عصر قجری های عقب مونده

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهونه شون هم اینه ک دختر نمیدونم سرپناه داشته باشه خخخخخخخخ

کلا اینکه دخترو نمی‌خوان میگن چون بدبخته مامان منم همیشه میگفت خودتون دختراتونو تو سری خور بار میارید بذارید نفس بکشه بدبخت نمیشه 

خواهر زنا خودشون باید به خودشون رحم‌کنن میام‌میگن‌دعا کنید پسر بشه چرا آخه چه فرق داره نعمت خدا خودش ...

به دور از این عقاید و افکار و... شاید یکی واقعا یه جنسیتو بیشتر دوس داشته باشه اخه 

شاید یکی دنیای ناز و ملوس دخترونه رو دوس داره 

ولی یکی دیگه حوصله لوس بازی و ناز کشیدن نداره دوس داره پا به پای یه پسر بدوعه فوتبال بازی کنه 

علاقع شخصی مگه‍ چیز خاصیع؟؟

لطفا لایک ننمایید🗿
به دور از این عقاید و افکار و... شاید یکی واقعا یه جنسیتو بیشتر دوس داشته باشه اخه شاید یکی دنیای نا ...

علاقه شخصی چیز خاصی نیست نظر دادن راجب بچه کسی اشتباهه ادم راجب خودش ک ازاده

به دور از این عقاید و افکار و... شاید یکی واقعا یه جنسیتو بیشتر دوس داشته باشه اخه شاید یکی دنیای نا ...

علاقه تو بعد از بچه باید فراموش کنی و اونو همینجوری ک هست دوست داشته باشی 

علاقه شخصی چیز خاصی نیست نظر دادن راجب بچه کسی اشتباهه ادم راجب خودش ک ازاده

اخه تو همین سایت دیدم طرف تاپیک میزنه که دوس دارم بچم دختر یا پسر باشه یهو همه میریزن سرش

لطفا لایک ننمایید🗿
اخه تو همین سایت دیدم طرف تاپیک میزنه که دوس دارم بچم دختر یا پسر باشه یهو همه میریزن سرش

ن بابا اون ک بنظرم اشتباهه ولی درکل بخاطر جنسیت بچه خواستن اشتباهه چون دست انسان نیست 

مثلا یکی دو تا سه تا دختر داره میگن انشالا خدا بهت یه پسر بده آخه همینا باعث میشه یعنی برتری جنس مذکر دعا کن خدا عاقبت بچه ها رو خیر کنه یا پسر ام‌همینطور هیچ فرقی نداره