2777
2789

قبلا ففول خورده بودم تاثیر چندانی نداشت

درکنار هیرویت و بیوتین اسید فولیک هم میخورم 

ویتامین دی ام بهم 50000 داده دکتر هفته ای یدونه بعد 1 ماه ماهی یدونه

ریزشم با اینا خوب میشه ؟

شامپو چی خوبه؟ایرانی باشه قیمت مناسب باشه

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیرویت جواب میده..در کنارش شامپوی مناسبم استفاده کن

چه شامپویی نتیجه خوب دیدین ؟

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بیوتین واسه ناخن و رشد مو عالیه

یک روز درمیون 2ونیم میلی گرم کافیه ؟

یه روز هیرویت میخورم

یه روز بیوتین 2ونیم میلی گرمی

آمپول بزن بیوتین و دکسپانتنول

بدون نسخه ام میدن؟

یا باید بازم برم دکتر برام بنویسه؟

یک روز درمیون 2ونیم میلی گرم کافیه ؟یه روز هیرویت میخورمیه روز بیوتین 2ونیم میلی گرمی

من بیوتین هلث اید گرفتم ۸۰۰ میکرو گرم نمی‌دونم یا میلی گرم بود واسه رشد خیلی خوبه دوز های بالاتر رو با پزشک مشورت کن 

هیرویت عالیه ولی نه این که یه ورق بخوری بگی جواب نگرفتم یکماه بخور میفهمی ولی آمپول هیچ تاثیری نداره من ۱۲ تا زدم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️