عفونتو آبسه دندون که به دارو مقاوم شده قلمبه شده فقط میخواد بترکه
میشه روش مرهم سیاه بزارم؟توی دهن کسی تا حالا گذاشته؟
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خل نشی هاااااا.مرهم سیاه فقط برای زخم های دور انگشتاس
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
دکتر بردم دارو داد گفت تا آبسه نخوابه کاری روش نمیشه کرد
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
نکن نمک بمال روی لثه ات آب نمک غلیظ بجای دهان شویه استفاده کن قرص ضد عفونت مثل آموکسی سیلین و مترونیدازول دو ورق مصرف کن خوب نشدی باید بری دکتر آمپول بزنه مثلا آمپول پنی سیلین یا چیز دیگه ک قوی باشه زود خوب شی
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نمیدونم والا هر روشی بگی انجام دادم فقط این مونده که به ذهنم رسید