2777
2789
عنوان

مادرهایی که بچه دبستانی دارید

168 بازدید | 10 پست

بچه‌ها شما هم به زور مشق مینویسن؟

امروز از بس حرص خوردم تمام بدنم درد میکنه. حالت تهوع دارم

همسایه‌ها فکر میکنن دیونم انقدر با بچه‌م دعوا میکنم

ولی خب نمی نویسه. درساش را هم نمیخونه.

خانمشون میگه چرا باهاش تمرین نمیکنی حیف خیلی باهوشه ولی نمی دونه پدر منو درمیاره تا دوخط بنویسه

درمان تنبلی چیه؟🤕🤕🤕🤕

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

درد مشترک 

راهی پیدا کردی بگو 

برای من که هنوز که هنوزه دارم میگم ح رو اینجور بنویس از رو صاف بنویس ....

دهنم صاف شده 😕🙄😐

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی خیلی اشتباه می کنی

تو فقط باید وطیفه مادریت رو انجام بدی

اصلا جیغ و هوتر نکن

خیلی ریلکس بزار دو دفعه با مشق ناقص بره

مدرسه باهاش برخورد کنه درست میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

پسرمنم اوایل انجام نمیداد معلمشون میگفت تو کلاس هیچ تکلیفی انجام نمیداد تو خونه هم بزور مینوشت بعد فهمیدم ترس از اشتباه نوشتن داره بهش گفتم بنویس اشتباه نوشتی پاک کن داری پاکش میکنی دوباره مینویسی 

پریشب غر میزد که مشقام زیاده گفتم مشقات زیاد نیست چون تکلیف توی کلاسو انجام نمیدی میاری تو خونه براهمین زیاد میشه دیروز که از مدرسه اومد تکلیف تو کلاسو انجام داده بود بعد که مشقاش مینوشت خوشحال بود میگفت فقط همین مشقمه گفتم اره با خوشحالی مینوشت

عزیزم خیلی خیلی اشتباه می کنیتو فقط باید وطیفه مادریت رو انجام بدیاصلا جیغ و هوتر نکنخیلی ریلکس بزار ...

همین کار را میکردم

دیدم داره براش عادی میشه. میگه برو بابا نهایت خانممون دوتا جیغ میزنه و تمام

این راهکارا برای ما دهه ۶۰تیا جواب بود نه این گودزیلاها

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

همین کار را میکردمدیدم داره براش عادی میشه. میگه برو بابا نهایت خانممون دوتا جیغ میزنه و تماماین راه ...

دقیقا ،پسر منم میگه فوقش میرم دفتر ،یا اخراجم کنم ،منم گزاشتم بدون مشق نوشتن بره ب خانومش هم گفتم این طوره ولی کاری نکرد

همین کار را میکردمدیدم داره براش عادی میشه. میگه برو بابا نهایت خانممون دوتا جیغ میزنه و تماماین راه ...

چی بگم‌والا

راست می گی

ولی با این کار فقط رابطه مادررفرزندی رو خراب می کنی

رها کن

من که رها کردم ببینم چه میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮