2777
2789
عنوان

میخوام جامو از شوهرم جدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
خاک تو سرم اگه میتونم.الان پریودم ببخشید اینحوری میگم واسه همین کاری به کارم نداره که جدا شدم موقع ک ...

😕ای بابا  

خو تو الان جاتم جدا کنی اون ب کتفشم نی

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاغل نیستم نشستم خونه ی باباش تا اون باخیال راحت رفت دنبال کاراش و درسش شاغل شد من نشستم بچه بزرگ کر ...

وای خونه باباش زندگی میکنی؟ رسما تو باتلاقی 

مردای ایرانی به زور میشه تحمل کرد تو خونه چه برسه خانوادشم ور دل آدم باشن آدم فقط دلش به حال بچه ها میسوزه من اولین حاملگیم سقط کردم امشب شوهرم گفت دو سال دیگه بچه دار بشیم موندم چجوری بپیچونم اخلاق نداره بددهنه

وای خونه باباش زندگی میکنی؟ رسما تو باتلاقی مردای ایرانی به زور میشه تحمل کرد تو خونه چه برسه خانواد ...

نه خیر سرم چندماهیه ازشون جداشدم انگار میخواد جای خالی خانوادشو برام جبران کنه قبل بچمون خیلی خوب بود اصلا تحمل دوریشو نداشتم یکسالی میشه که اینقدر بددهن و عصبی شده.نمیدونم شاید من کور بودم نمیدیدم چون من معمولا زود فراموش میکنم تا کارد به استخونم نرسه اعتراض نمیکنم نمیدونم کی رسیده که چندوقته فکرو ذکرم شده طلاق

نه خیر سرم چندماهیه ازشون جداشدم انگار میخواد جای خالی خانوادشو برام جبران کنه قبل بچمون خیلی خوب بو ...

وای منم اصلا حوصله زندگی ندارم کاش میشد خودمو یجوری خودمو عقیم کنم البته پیش چند تا ماما رفتم گفتن نه اینکارو انجام نمیدیم ازدواج خوب نیست خونه پدر مادرمم خوب نبود روز خوش ندیدم کلا 

خیلی قلبم شکسته از همه خوشبحال اونایی که خانواده پولداری دارن دخترشونو دوس دارن راحت طلاق میگیرن