2777
2789
عنوان

صاحب خونه آسانسور رو قفل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه جا میشستم طبقه چهارم بودم طبقه پنجم یه آدم رو مخ بود یبار اومد گفت صدای آسانسور همش تو خونمه خیلی استفاده می‌کنی .منم یه روز خرید کردم زنگ زدم گفتم بیا اینارو ببر بالا صدای آسانسور اذیتت نکنه یا سبد بنداز از حیاط پایین بکش خریدامو بالا به شوهرم زنگ زد گفت چی میگه خانومت .دیگه ساکت شد 

شوهر منو بکشی با صاحب خونه یه جا نمیشینه

شوهر منم خیییلی اعصابش بهم ریخته 

میگه ماهی ده میلیون دارم میدم زن و بچم در رفاه باشن مرتیکه عوضی خسیس بازی در میاره

شوهر منم خیییلی اعصابش بهم ریخته میگه ماهی ده میلیون دارم میدم زن و بچم در رفاه باشن مرتیکه عوضی خسی ...

برید شکایت کنید ..تاماممم ..مجبور میشه یا درست کنه رفتارشو یا مایع التفاوت پولتو بده و برید جای دیگه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

قرار داد دارن نمیتونن زود تخلیه کنن باید بسوزنو وبسازن

اره ولی تا قرار دادتون تموم شد برید.  چقد عقده ایه.  حالا دو طبقس پیاده برید به اعصاب خوردیش نمی ارزه.  ولی در کل حق با شماس